Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Έχασε 200 κιλά και η ζυγαριά τής έχει γίνει εφιάλτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι περιπέτειες της Christina Phillips με τα κιλά.

Η Christina Phillips ζύγιζε 375 κιλά, όταν αποφάσισε να κάνει γαστρικό bypass και τώρα έχει πάθει τέτοια εμμονή που σταματάει να τρώει για μέρες ακόμα κι όταν ανεβαίνει στη ζυγαριά και αυτή δείχνει ότι έχει πάρει 1-2 κιλά.

«Έχω χάσει πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια. Όταν βλέπω τη ζυγαριά να δείχνει παραπάνω, φρικάρω εντελώς και σταματάω να τρώω για 2-3 μέρες», είπε η ίδια στο επεισόδιο της αμερικανικής ριάλιτι σειράς: My 600lb Life: Where Are They Now?».

Η 25χρονη κοπέλα δεν νιώθει χαρά που κατάφερε να ξεφορτωθεί 200 κιλά. Αντιθέτως, νιώθει πως είναι ακόμη υπέρβαρη και ο σκοπός της είναι να χάσει κι άλλα κιλά.

Πριν υποβληθεί σε εγχείρηση, η Phillips αδυνατούσε να σηκωθεί από την καρέκλα, ζούσε με τους γονείς της και τον άντρα της, ο οποίος είχε αναλάβει εξολοκλήρου τη φροντίδα της.



Ο άντρας της, στάθηκε στο πλευρό της όσο καιρό είχε προβλήματα υγείας, αλλά και στην επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, όμως χώρισαν όταν εκείνη αδυνάτισε.



Ωστόσο έχει δίπλα της τους φίλους της και την οικογένειά της και πλέον βγαίνει έξω, διασκεδάζει κάνει βόλτες χωρίς να είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι και κυρίως φοράει ωραία ρούχα, που δεν κρύβουν τα πόδια και τα χέρια της. Μάλιστα, η 25χρονη έχει κάνει πλέον μια νέα σχέση. Το όνομά του είναι Shane και οι δυο τους φίλοι για οχτώ χρόνια ενώ εκείνος ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός.



Η Christina Phillips παραδέχεται ότι η ζυγαριά της έχει γίνει μόνιμος εφιάλτης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστεί. Για το λόγο αυτό ξεκίνησε να επισκέπτεται έναν ψυχολόγο ώστε να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και τον εαυτό της.



Έχασε 200 κιλά και η ζυγαριά τής έχει γίνει εφιάλτης


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.