Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΟΚ: Λαίλαπα βίας στην Αργεντινή - Απειλητικό μήνυμα στον Σκόκο και στους συμπαίκτες του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Αργεντινή το πρόβλημα της βίας (και) στα γήπεδα είναι μεγάλο. Και η δράση των οργανωμένων «στρατών» χούλιγκαν, των επονομαζόμενων barrabravas, είναι ανεξέλεγκτη.


Προχθές, στο τέλος της προπόνησης της Κολόν, ο μεσοεπιθετικός Άλαν Ρουίς δέχτηκε επίθεση από 30 φανατικούς της ομάδας του. Και ένας από αυτούς γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή που από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας!

Είχε, βλέπετε, το… θράσος να φέρει αντιρρήσεις στους οπαδούς που είχαν εισβάλει στο προπονητήριο για να απειλήσουν εκείνον και τους συμπαίκτες του να μην διανοηθούν να μην κερδίσουν την Κολόν στο προσεχές παιχνίδι.



Λίγο αργότερα, δέκα από αυτούς, γνωστά μέλη συνδέσμου οπαδών («barra») της Κολόν, συνελήφθησαν αφού προηγουμένως είχαν προλάβει να κλέψουν και τρία αυτοκίνητα!



Ωστόσο, ο Ρουίς και η οικογένειά του εγκατέλειψαν ήδη το σπίτι τους στο Σάντα Φε για λόγους ασφάλειας και μετακόμισαν σε άγνωστη τοποθεσία. Ο Αργεντινός άσος δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς με την Ουνιόν, αφού φοβάται για τη ζωή του.

Χθες, στο Μπουένος Άιρες, χούλιγκαν της Μπόκα Τζούνιορς συνεπλάκησαν στους δρόμους γύρω από το «Μπομπονέρα» με οργανωμένους της Ντεπορτίβο Κάλι στο περιθώριο του αγώνα των δύο ομάδων για το Κόπα Λιμπερταδόρες.



Ακόμα ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει πόσο δύσκολο και επικίνδυνο είναι να παίζει κανείς μπάλα στην Αργεντινή συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Ροσάριο. Στον αγώνα της Νιούελς Όλντ Μπόις με την Ουρακάν, ο πρώην άσος της ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο και οι συμπαίκτες του είδαν στην εξέδρα των οργανωμένων της ομάδας τους ένα ανατριχιαστικό μήνυμα γραμμένο με… φωτιά: «Σκοτώστε ή πεθάνετε»!



Το συγκεκριμένο τελεσίγραφο των οπαδών της Νιούελς προς τους ποδοσφαιριστές αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Ροσάριο Σεντράλ.

Κι όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα…


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.