Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο 4χρονος που πηγαίνει ντυμένος στον παιδικό σταθμό σαν κοριτσάκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του μικρού Logan και η απόφαση της μαμάς του.

Η οικογένεια του Logan Symonds βλέπει την κίνηση αυτή, να ντύνεται δηλαδή ο 4χρονος σαν κορίτσι για να πάει στον παιδικό σταθμό ως το επόμενο βήμα για το μικρό αγόρι καθώς αυτό πιστεύει ότι είναι κορίτσι από τότε που ήταν 18 μηνών.

«Αφήνοντας τον Logan να φορέσει μια ποδιά στο σχολείο ήταν ένα μεγάλο βήμα για όλους μας. Τον αφήνω να κινείται σαν κορίτσι και να φοράει τα ρούχα των κοριτσιών από τότε που έγινε τριών ετών και μερικούς μήνες πριν συμφώνησα ότι θα μπορούσε να μακρύνει τα μαλλιά του. Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, μου είπε ότι ήθελε να φορέσει ένα φόρεμα στο σχολείο, για να είναι όπως όλα τα άλλα κορίτσια» λέει η 34χρονη μητέρα του από το Ηνωμένο Βασίλειο και παραδέχεται ότι αρχικά φοβόταν πώς θα αντιδρούσαν τα παιδιά απέναντι στο αγοράκι που έχει και έναν δίδυμο αδερφό. Ωστόσο όπως πρόσθεσε οι φίλοι του, το σχολείο του και όλοι οι γνωστοί τους είναι πολύ υποστηρικτικοί.



Η μητέρα του αναφέρει ότι η ζωή του είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη αλλά εκείνη θα τον στηρίξει σε όλη τη διαδομή. Η ίδια έχει συνολικά τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα δύο είναι δίδυμα αλλά από την αρχή παρατήρησε όσο μεγάλωναν ότι ο Logan είναι λίγο διαφορετικός. Όπως λέει πάντα του άρεσε να παίζει με τα κοριτσίστικα παιχνίδια και σε ηλικία 18 μηνών πήγε και της είπε ότι είναι κορίτσι. «Στην αρχή αντέδρασα αλλά συνέχισε να μου λέει ότι ήθελε να φορέσει τα φορέματα των κοριτσιών αντί των παντελονιών. Ήμουν ανένδοτη και πίστευα ότι ήταν απλά μια φάση. Λίγο αργότερα άρχισε να ξεσπά και να γίνεται επιθετικός όταν του έβαζα τα αγορίστικα ρούχα» δηλώνει η μητέρα του και προσθέτει ότι σε ηλικία δύο ετών του αγόρασαν ένα ζευγάρι ροζ παπούτσια και άρχισε να γίνεται λιγότερο επιθετικός. Βλέποντας την αλλαγή της συμπεριφοράς του προς το καλύτερο, η οικογένειά του αποφάσισε να τον αφήσει να φοράει φορέματα και φούστες μέσα στο σπίτι. Ένα χρόνο μετά συμβουλεύτηκαν έναν ειδικό και τους είπε να τον αφήσουν να ζήσει όπως θέλει. Η μητέρα του αρχικά είχε άρνηση και φοβόταν πώς θα αντιδρούσαν έξω όταν τον έβλεπαν αλλά καθώς περνούσαν οι μήνες, τόσο αρνιόταν το αρσενικό του φύλο.



Σύντομα, όπως αναφέρει η Mirror, διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν απλά μια φάση αλλά αυτό που ο Logan πραγματικά ήθελε, να είναι ένα κορίτσι. Παρά τα αρνητικά σχόλια που ακούν οι γονείς έξω από το σπίτι όταν ο Logan κυκλοφορεί με φορέματα, η μητέρα του λέει πως θα τον στηρίξει σε ό,τι κι αν επιλέξει μεγαλώνοντας και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βλέπει το παιδί της ευτυχισμένο.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.