Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Συγκλονίζει η δολοφονία άνδρα στο Σικάγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες στο βίντεο.

Ένα απίστευτο βίντεο με την επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο ένας νεαρός άντρας στο Σικάγο τον ΗΠΑ είδε το «φως» της δημοσιότητας και συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές του 32χρονου μπάρμαν Μάρκις Γκέινς ο οποίος πέθανε αβοήθητος στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου.

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία που θέλησε να τον ληστέψει και κανείς από τους περαστικούς που τον είδαν να κείτεται στον δρόμο δεν έσπευσε να τον βοηθήσει, μέχρι τη στιγμή που ένα ταξί πέρασε από πάνω του...

Η επίθεση έγινε έξω από ένα κατάστημα όπου ο 32χρονος είχε πάει για να αγοράσει πατατάκια. Λίγο νωρίτερα διασκέδαζε με τους φίλους του σε μια τοπική αθλητική λέσχη. Στο βίντεο, που δημοσίευσε η εφημερίδα «The Chicago Tribune» απεικονίζεται ένας άγνωστος άνδρας να χτυπάει και να αφήνει αναίσθητο τον 32χρονο, αμέσως μόλις εκείνος βγαίνει από το κατάστημα. Στη συνέχεια δύο άλλοι άντρες αρχίζουν να ψάχνουν τις τσέπες του και να αφαιρούν το περιεχόμενό τους, ενώ ο Γκέινς κείτεται στο έδαφος.

Στα επόμενα λεπρά κανένας δεν σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Κάποιοι στάθηκαν για λίγο από πάνω του, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Λίγο αργότερα ένα ταξί τον πάτησε και τελικά πάρκαρε επάνω του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας που χτύπησε και έριξε στον δρόμο τον Γκέινς δεν έχει ακόμη συλληφθεί...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.