Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η τραγική ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία του μπαμπά με το μωρό του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μεγάλη απώλεια λίγο μετά τη γέννηση.

Θα έπρεπε να είναι μια στιγμή που θα μοιραζόταν με τη σύζυγό του αλλά αυτός ο νέος μπαμπάς έμεινε μόνος του αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη του λίγο μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του στον τοκετό.

Ο Glenn Sheppard από την Αυστραλία δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μια σπαρακτική φωτογραφία με τον εαυτό του και το μωρό στην αγκαλιά του μετά το θάνατο της γυναίκας του, τη Δευτέρα. «Η Amanda ήταν ενθουσιασμένη που θα συναντούσε την κόρη της και το πρώτο της παιδί με τον Glenn» αναφέρει η Courier Mail αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής παρουσιάστηκαν επιπλοκές και άφησε την τελευταία της πνοή λίγη ώρα μετά αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η υπόθεση του θανάτου της έχει πλέον παραπεμφθεί στον ιατροδικαστή και είναι υπό έρευνα. Θεωρείται ότι έχασε τη ζωή της όταν υπέστη εμβολή αλλά δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτιά της.

Οι φίλοι του ζευγαριού από εκείνη τη στιγμή έχουν «κυκλώσει» τον νεαρό πατέρα για να τον στηρίξουν ενώ έφτιαξαν μία σελίδα χρηματικής υποστήριξης στη διαδικτυακή πλατφόρμα GoFundMe ώστε όποιος θέλει να στηρίξει οικονομικά τον Glenn στην αρχή της καινούριας του ζωής με την κόρη του. H Teagan Govaars, η οποία δημιούργησε τη σελίδα ανέφερε: «Αυτή η ημέρα έπρεπε να είναι ένα από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους και αντ’ αυτού εκείνη πλέον έχει αφήσει πίσω τον αγαπημένο της σύζυγο και το νεογέννητο κοριτσάκι τους. Οι ώρες τώρα είναι δύσκολες για τον σύζυγο και τις οικογένειές τους και η καρδιά μου πονά γι’ αυτό το δύσκολο διάστημα. Έτσι δημιούργησα αυτή τη σελίδα για να μαζέψουμε λίγα χρήματα για να τους βοηθήσουμε με ο,τι αυτοί μπορεί να χρειάζονται.»

Ο Glenn είναι ένας από τους γονείς που καλείται να μεγαλώσει μόνος του το παιδί του και η συγκλονιστική φωτογραφία του συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια συμπαράστασης από φίλους ή άγνωστο κόσμο που του εύχεται να φανεί δυνατός για την κόρη του.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.