Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ιστορίες ανθρώπων που παράτησαν τα πάντα για να ταξιδέψουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτό...

Υπάρχουν φορές που θες να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις. Κάποιοι δεν έμειναν στη σκέψη αλλά το έκαναν. Ιστορίες ανθρώπων που τα άφησαν όλα πίσω τους, σε πολλές περιπτώσεις πούλησαν τα υπάρχοντά τους και ξεκίνησαν να γυρνούν τον κόσμο ή έκαναν το ταξίδι της ζωής τους πραγματικότητα.

Δείτε μερικές από αυτές τις ιστορίες ζωής...

1. Το ζευγάρι που παράτησε τη δουλειά του στον χώρο της διαφήμισης για να ταξιδέψει στον κόσμο

Ο Stevo Dirnberger και η Chanel Cartell έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Στο blog που διατηρούν «How Far From Home» αναφέρουν πόσα χιλιόμετρα έχουν διανύσει και πού έχουν πάει μέχρι στιγμής κάνοντας το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν. Εγκατέλειψαν τις δουλειές τους για να ταξιδέψουν για ένα χρόνο και τώρα συνειδητοποιούν ότι εκτός από ευχάριστες στιγμές, το ταξίδι έχει και πολλές δυσκολίες καθώς για να συνεχίσουν πρέπει να δουλεύουν περιστασιακά καθαρίζοντας ακόμη και τουαλέτες όπου βρεθούν για να έχουν εισόδημα. Μάλλον όμως δεν το μετανιώνουν.



2. Το ζευγάρι που ταξιδεύει και ζει σε ένα μικρό τροχόσπιτο

Το Μάιο του 2015 ο Curtiss O'Rorke Stedman και η Kelly Tousley, και οι δύο 27 ετών αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας τους στις κοινωνικές υπηρεσίες και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι με τα δύο γιγάντια σκυλιά τους για να απολαύσουν μια πιο γεμάτη ζωή σε ένα τροχόσπιτο. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πέντε χρόνια νωρίτερα σε ένα ταξίδι οπότε αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο.



3. Η οικονομολόγος που έγινε γνωστή μέσω Instagram

Άφησε την καριέρα της ως οικονομολόγος για να γίνει γνωστή ως ταξιδιωτική blogger. Και τα κατάφερε. Η ξανθιά Kiersten Rich εγκατέλειψε τη δουλειά της το 2011 έχοντας βαρεθεί την μονότονη ζωή που της προσέφερε και πλέον γράφει για τα ταξίδια της στην δική της ιστοσελίδα από την οποία έχει και έσοδα. Είναι εξάλλου γνωστή και στο Instagram με πάνω από 122.000 followers και πολλές είναι οι εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν μέσω του προφίλ της.



4. Ο γύρος του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα ποδήλατο και ένα σκύλο

Ο 34χρονος Joshua Sivarajah άφησε τη δουλειά του και πούλησε πολλά από τα υπάρχοντά του για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει με το ποδήλατό του. Από αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος του σκύλος. Αν και ο αρχικός στόχος ήταν ένα μικρό ταξίδι, τελικά αποφάσισε ότι μπορούσε να το παρατείνει για να γνωρίσει καλύτερα τη Βρετανία. Κοιμόταν με τον σκύλο του, για τον οποίο είχε ειδική θέση στο ποδήλατο, όπου έβρισκε ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν και να τον φιλοξενήσουν. Επόμενος στόχος, άλλα μέρη του κόσμου.



5. Η καρκινοπαθής που ήθελε να δει τα επτά θαύματα του κόσμου

Η Megan Sullivan αγαπούσε πάντα την περιπέτεια αλλά το 2014 άλλαξαν όλα στη ζωή της με αποτέλεσμα να πάρει μεγάλες αποφάσεις. Μετά από ένα ατύχημα που είχε, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Από τότε άλλαξε στάση ζωής και αποφάσισε μεταξύ άλλων να δει από κοντά τα επτά θαύματα του κόσμου σε 13 μέρες. Τα κατάφερε και μοιράστηκε την εμπειρία της με τους φίλους της στο Instagram.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.