Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η νύφη που ξύρισε τα μαλλιά της τη νύχτα του γάμου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο συγκινητικός λόγος που οδήγησε τη γυναίκα σε αυτήν την κίνηση.

Ένα συγκινητικό τρόπο βρήκε μια γυναίκα για να δείξει την αγάπη και αφοσίωση της στον άνθρωπο που αγάπησε. Η 44χρονη Joan Lyons από το Huyton στο Λίβερπουλ της Βρετανίας πήρε την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου με τον επίσης 44χρονο Craig ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου στο πάγκρεας.

Ο άντρας, εξομολογήθηκε τον έρωτά του στην Joan ενώ βρίσκονταν εν πλω στο ποτάμι Mersey, πριν από 18 μήνες. Το ζευγάρι, που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν απλά φίλοι, αποφάσισε να «δεθεί» με τα δεσμά του γάμου, όταν ο 44χρονος έμαθε ότι ο όγκος που είχε στη κύρια παγκρεατική αορτή, ήταν μη εγχειρήσιμος. Οι δύο τους αποφάσισαν να παντρευτούν και τα χρήματα από δώρα συγγενών και φίλων να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 2.700 λίρες που θα δοθούν σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Joan δεν ξύρισε από πριν το κεφάλι της, αλλά αντίθετα έβαλε έναν φίλο να το κάνει, την ώρα του γάμου, φέρνοντας δάκρυα στους παρευρισκόμενους.

«Τη πρώτη στιγμή που είδα την Joan χωρίς τα μαλλιά της, ήταν πανέμορφη. Έμεινα έκπληκτος», λέει ο γαμπρός. «Την ερωτεύτηκα από τη πρώτη φορά που "άπλωσα" πάνω της το βλέμμα μου, σε ηλικία 14 ετών. Η Joan είχε παντρευτεί παλιότερα, αλλά πάντα ήταν εκείνη και εγώ. Είναι η γυναίκα των ονείρων μου. Ήταν μια υπέροχη τελετή, αλλά έπρεπε να επισπευσθεί γιατί δεν ξέρω πόσος καιρός μου μένει», είπε με συγκίνηση ο άντρας και πρόσθεσε «τα μαλλιά της Joan, θα δοθούν για να φτιαχτούν περούκες για τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.