Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Γιάννενα με τη συμμετοχή 680 παιδιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του Οργανισμού.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 680 παιδιών και 1200 γονέων - συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, την Κυριακή 17 Απριλίου, η έβδομη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αγρινίου, έδωσαν δυναμικό παρόν 9 ακαδημίες: Θύελλα Ελεούσας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Αναγέννηση Άρτας, Λαδοχωρίου ΠΑΣ Ηγουμενίτσας, Όλυμπος Κέρκυρας, ΑΟ Ν. Τηλυκράτης 2014 Λευκάδος, Αμβρακικός Βόνιτσας Αιτ/νίας, ΑΕ Πρεβέζης και ΠΑΣ Ελπίδες Αγρινίου. Επίσης, στο φεστιβάλ έδωσε το παρόν και συμμετείχε με ομάδα το σωματείο Κιβωτός του Κόσμου.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

Στο φεστιβάλ των Ιωαννίνων συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Κώστας Τσάνας, Αμαλία Τσιάβου, Νικόλαος Βλάχος, Κων/νος Βαρδάκας, Κων/νος Μάντζιος, Τάσος Μπάος, Ανθή Λιάγκου, Χρήστος Τσιούρης.

Η ΟΠΑΠ διοργανώνει, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες, μεγάλες γιορτές αθλητισμού – φεστιβάλ σε δέκα πόλεις της Ελλάδας. Στα επτά φεστιβάλ που έχουν πραγματοποιηθεί σε Ιωάννινα, Άργος, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Αθήνα και Κατερίνη, η ΟΠΑΠ έχει μοιραστεί τη χαρά του αθλητισμού με 5.530 παιδιά και του 8.850 γονείς και συνοδούς τους. Το ταξίδι των Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ συνεχίζεται σε Ξάνθη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.