Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Υπόθεση "Κωσταλέξι" στη Γερμανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια γυναίκα, 26 ετών, με διανοητικά προβλήματα, την οποία η μητέρα της κρατούσε κλειδωμένη για πολλά χρόνια, εντόπισε η γερμανική αστυνομία.

«Η γυναίκα ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, σε διαμέρισμα στο Ρόζενχαϊμ, κοντά στο Μόναχο και η κατάστασή της δεν ήταν καλή» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Στέφαν Ζόνταγκ.

«Γύρω στις 10 το πρωί ένας δικαστικός κλητήρας πήγε στο διαμέρισμα για να κάνει έξωση στην ένοικο, μια γυναίκα περίπου 50 ετών» είπε ο κ. Ζόνταγκ σε τοπική ιστοσελίδα.

Βλέποντας τον δικαστικό κλητήρα, η 50χρονη πήδηξε από τον δεύτερο όροφο στο κενό, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Μέσα στο διαμέρισμα, που ήταν γεμάτο με σκουπίδια, οι αστυνομικοί είδαν ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη και την έσπασαν για να ανοίξει. Στο δωμάτιο βρισκόταν μια νεαρή γυναίκα, την οποία μεταφέραν σε ψυχιατρική κλινική.

«Υποθέτουμε ότι είναι η κόρη της 50χρονης και φαίνεται ότι ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως για χρόνια υπό αυτές τις συνθήκες» σημείωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι δύο γυναίκες ζούσαν μόνες στο διαμέρισμα. Ένας γείτονας είπε ο εκείνος μένει εκεί από το 2003 και δεν είχε δει ποτέ την κοπέλα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.