Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η παράνομη στάθμευση αποκάλυψε έναν καταζητούμενο για αποπλάνηση ανηλίκου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη έναν 55χρονο για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2012 για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη και ο 55χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και συνέλαβαν τον 55χρονο, ο οποίος είναι οδηγός ταξί.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όπως έγινε γνωστό, το θύμα είναι γεννημένο το 2004, δηλαδή ήταν μόλις 8 ετών κατά την τέλεση των παραπάνω αδικημάτων.

Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι πράξεις διαπράχθηκαν σε σπίτι, όπου το διάστημα εκείνο ζούσε ο 55χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο και τη μητέρα της ανήλικης.

Εις βάρος του συλληφθέντα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, το 2012.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.