Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η 25χρονη πιο κοντή pole dancer του κόσμου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχει ύψος μόλις 86 εκατοστά και χιλιάδες θαυμαστές.

Η νεαρή Sassee Cassee έχει τον τίτλο της πιο κοντής pole dancer του κόσμου και θέλει να αποδείξει ότι το μέγεθος δεν πρέπει ποτέ να είναι πρόβλημα.

Η 25χρονη που δεν είναι ψηλότερη από ένα μωρό 18 μηνών, έχει ύψος σχεδόν 86 εκατοστά και ζυγίζει περίπου 19 κιλά, αποκαλύπτει ότι κάποτε της είχαν πει ότι δεν θα τα καταφέρει στο χώρο του pole dancing, ούτε του αισθησιακού χορού. Αλλά η μικροκαμωμένη κοπέλα αρνήθηκε να εγκαταλείψει τα όνειρά της και πλέον εντυπωσιάζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τις ικανότητές της, βγάζοντας μάλιστα αρκετά χρήματα.

Ο σύντροφός της έχει ύψος 1.80 και όπως λέει η ίδια είναι ένα όμορφο ζευγάρι. «Γεννήθηκα για να γίνω η πιο μικροσκοπική pole dancer σε όλον τον κόσμο. Το αγαπώ. Οι άνθρωποι είτε σοκάρονται βλέποντάς με ή με κοιτούν με δέος νομίζοντας ότι είμαι ένα παιδί ή είναι οπαδοί μου που με ακολουθούν παντού για να παρακολουθήσουν το σόου μου. Το να είμαι ένα μικρό άτομο δεν με σταμάτησε να επιτύχω τους στόχους μου», λέει η ίδια.

Στην 25χρονη απονεμήθηκε το βραβείο της πιο μικρής σε μέγεθος pole dancer στον κόσμο και παραδέχεται ότι είναι κάτι που την ενθουσιάζει, λέγοντας ότι το αξίζει γιατί έχει προσπαθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Η νεαρή είναι γεννημένη στη Μινεσότα και οι γονείς της ηλικίας 48 ετών έχουν κανονικό ύψος και δηλώνουν εξαιρετικά υπερήφανοι για την κόρη τους.

Η Sassee έχει επίσης μία αδερφή που είναι κι εκείνη μικρόσωμη καθώς διαγνώστηκε με μια μορφή νανισμού, μια διαταραχή δηλαδή της ανάπτυξης των οστών που χαρακτηρίζεται από κοντό ανάστημα και άλλες σκελετικές ανωμαλίες. Έχει επίσης λεπτά, αραιά μαλλιά και μια μη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όπως και όλα τα άτομα με μορφή νανισμού έχει ασυνήθιστα κοντά άκρα και ασυνήθιστα ευέλικτες αρθρώσεις.

Πολλοί γιατροί είπαν ότι η συγκεκριμένη μορφή νανισμού θα μπορούσε να περιορίσει τα χρόνια ζωής της και τις δυνατότητες της, κάτι που προς το παρόν η ίδια διαψεύδει με τις ικανότητές της. Αυτό μάλιστα το πρόβλημα με τις αρθρώσεις της ήταν το κλειδί για την επιτυχία της ενώ έχει απίστευτη δύναμη και στο άνω μέρος του σώματος. Η ίδια παραδέχεται ότι στο σχολείο την πείραζαν και την κορόιδευαν, άλλα ξεχώριζε πάντα στη γυμναστική και άρχισε να αποκτά μεγάλη δημοφιλία ανάμεσα στα άλλα παιδιά.

Η 25χρονη παραδέχεται ότι έχει αδυναμία στους ψηλούς άνδρες, έχει παντρευτεί ήδη μια φορά και πιστεύει ότι έχει επίσης μεγάλη επιτυχία στο ανδρικό φύλο. Ζει, όπως λέει, μια φυσιολογική ζωή απλώς έχει μικρότερο μέγεθος από τους υπόλοιπους ανθρώπους, πράγμα που δεν είναι πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.