Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Πάτρα: Ρεκόρ περιστατικών μέθης ανηλίκων στο καρναβάλι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το έριξαν πολύ... έξω οι έφηβοι το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα. Αλλεπάλληλα ήταν τα περιστατικά που κλήθηκε να επέμβει το ΕΚΑΒ για περιστατικά μέθης σε ανήλικους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος, περίπου 100 περιστατικά χρειάστηκε να διακομιστούν στα νοσοκομεία της πόλης λόγω μέθης, ενώ αριθμός αυτός είναι αρκετά παραπάνο από αυτά των προηγούμενων χρόνων.

Εντύπωση δε, αλλά και ερωτηματικά, προκαλεί το γεγονός, ότι αρκετά από τα περιστατικά αφορούσαν 13χρονους και 14χρονους οι οποίοι μεταφέρθηκα σε άσχημη κατάσταση στα νοσοκομειία.

Το μέγεθος όμως της κατανάλωσης αλκοόλ κατά το Καρναβάλι μαρτυρούν και τα στοιχεία από τον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου.

Παρά την καμπάνια την οποία είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος, για ένα Καρναβάλι χωρίς υπερκατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο patrastimes.gr ο αντιπρόεδρος στον Τομέα Καθαριότητας, Βασίλης Παπανδριανός, φέτος μάζεψαν από τους δρόμους της Πάτρας τη μεγαλύτερη ποσοσότητα των τελευταίων ετών από σπασμένα και άδεια μπουκάλια αλκοόλ, κυρίως μαυροδάφνης.

Μάλιστα, βρέθηκε μεγάλος αριθμός μπουκαλιών από άγνωστης προέλευσης μαυροδάφνη, αμφιβόλου ποιότητας, η οποία πωλείτο από μικροπωλητές.

Μάλιστα, τα συνεργεία του Δήμου ενώ καθάριζαν τους δρόμους, βρήκαν έναν έφηβο μεθυσμένο και πεσμένο στο πεζοδρόμιο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.