Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σκοτώθηκε 17χρονος μετανάστης που πήδηξε από τρένο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 17χρονος Αιγύπτιος, που κρυβόταν πίσω από τα καθίσματα ενός τρένου στην Γερμανία, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί και του ζήτησαν να ελέγξουν τα χαρτιά του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός έδωσε στους αστυνομικούς τα μεταναστευτικά έγγραφά του, που είχαν εκδοθεί στην Αυστρία και σύμφωνα με τα οποία ήταν υπήκοος Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε ένα τρένο που πραγματοποιούσε νυχτερινό δρομολόγιο το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή κοντά στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια που οι αστυνομικοί έλεγχαν τα έγγραφά του, ο έφηβος το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε σε ένα άλλο βαγόνι. Εκεί άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε από το τρένο που ήταν εν κινήσει, όπως ανέφεραν στην αστυνομία δύο Αμερικανίδες, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία για να βρει και να περισυλλέξει τη σορό του άτυχου νέου.

Να σημειωθεί πως, η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε καταγράψει τα στοιχεία του 17χρονου στα σύνορα Γερμανίας- Αυστρίας πριν από λίγες εβδομάδες και τον είχε στείλει πίσω στην Αυστρία, επισήμανε ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Μονάχου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.