Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αγωνιστικό υπερθέαμα για τους λάτρεις της Formula στην Πλατεία Αριστοτέλους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζωντανή επίδειξη την Κυριακή.

Στον συναρπαστικό κόσμο της αγωνιστικής οδήγησης με μονοθέσιο θα «ξεναγήσει» μικρούς και μεγάλους η ομάδα Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ, η οποία διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή (11π.μ.-8μ.μ.) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην Πλατεία Αριστοτέλους, ζωντανή επίδειξη Formula, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

Πρόκειται για το «2o Thessaloniki Formula Show», όπου θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο μονοθέσιο ART-14, με το οποίο η ομάδα του ΑΠΘ απέσπασε βραβεία και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

«Πέρυσι η εκδήλωση είχε γίνει με σκοπό να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης το μονοθέσιό μας. Φέτος, εκτός από τον σκοπό αυτό, θελήσαμε να δημιουργήσουμε και ένα αγωνιστικό υπερθέαμα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γι' αυτό προσθέσαμε περισσότερες δράσεις και ζωντανές επιδείξεις», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η φοιτήτρια και μέλος της ομάδας Aristotle Racing Team, Αμαλία Χάβαρη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, να φωτογραφηθεί με το πετυχημένο μονοθέσιο ART-12, το οποίο θα διαμορφωθεί ως προσομοιωτής για τους μικρότερους fans της ομάδας, ενώ ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας, Βασίλης Ορφανός (Rally Dakar-2003 Winner), θα πραγματοποιήσει ζωντανή επίδειξη με τη μηχανή του εντός της πίστας. Παράλληλα, τηλεκατευθυνόμενα Buggies από την πίστα των Σερρών θα εκτελούν άλματα εντός διαμορφωμένης πίστας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά δρώμενα.

Το 2015 η ομάδα ART κατέλαβε τη 2η θέση στο Class 3 (παρουσίαση σχεδίων και κατασκευασμένων κομματιών του μονοθέσιου) στον διαγωνισμό της Ιταλίας και την 36η θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε 528 ομάδες, στην συνολική κατάταξη.

Τον Νοέμβριο, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τη δημιουργία της, η ομάδα ART σχεδιάζει μία επετειακή εκδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιάσει και τα πέντε μονοθέσιά της, καθώς και ένα ντοκιμαντέρ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.