Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ήθελε να αποκτήσει εξωτικό μαύρισμα και… πρασίνισε!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απίστευτη περιπέτεια μίας 27χρονης.

Η 27χρονη Kristy Reeves ήθελε απλώς να αποκτήσει ένα μαύρισμα με ένα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Το αποτέλεσμα όμως ήταν να πρασινίσει το πρόσωπό της! Αντί για το σκούρο εξωτικό χρώμα που ήθελε, πέτυχε να γίνει απλώς πράσινη...

Όλα ξεκίνησαν όταν έστειλε ένα φίλο της να πάρει ένα γνωστό προϊόν μαυρίσματος από κατάστημα. Εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα στο Έσσεξ, αλλά καθώς δεν βρήκε το εν λόγω προϊόν στο ράφι το ζήτησε από έναν υπάλληλο και εκείνος έφερε το μπουκάλι από την αποθήκη. Όταν η 27χρονη έβαλε το προϊόν στο πρόσωπό της, άρχισε... να πρασινίζει!

Η Kirsty είπε χαρακτηριστικά: «Το έβαλα την πρώτη φορά και ήξερα ότι συνήθως είναι λίγο πράσινο, επειδή έχει μια πράσινη απόχρωση. Το άφησα για περίπου 45 λεπτά, ως συνήθως, αλλά άρχισε να γίνεται όλο και πιο πράσινο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ότι το χρώμα δεν θα φύγει. Κάλεσα μια φίλη μου η οποία είναι αισθητικός και της έστειλα μια φωτογραφία. Εκείνη είπε ότι το προϊόν μάλλον είχε πάρει αέρα μέσα».



Η κοπέλα που είχε ξαναχρησιμοποιήσει το προϊόν προσπάθησε να το βγάλει με κρέμα που αφαιρεί το μακιγιάζ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το χρώμα δεν έφευγε και χρειάστηκε 3 μέρες για να καθαρίσει, αφήνοντας όμως ένα κόκκινο εξάνθημα.



«Δεν βγήκα καθόλου έξω. Ήμουν τρομοκρατημένη. Ήξερα ότι δεν είχα αλλεργική αντίδραση. Ήξερα ότι έφταιγε το προϊόν. Ο μπαμπάς μου με φώναζε Hulk και πριγκίπισσα Φιόνα», λέει η ίδια. Όπως εξήγησε, το κατάστημα τής έδωσε απλά ένα κουπόνι 15 λιρών, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία τής είπε ότι το προϊόν μάλλον είχε πάρει αέρα, καθώς όταν το βάλεις σε οξυγόνο, αλλάζει χρώμα. Το πιο πιθανό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, είναι ότι το προϊόν δεν αποθηκεύτηκε σωστά και αλλοιώθηκε.

Όμως, αυτό που την ενοχλεί περισσότερο, είναι ότι κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι έπαθε. Εκπρόσωπος από το κατάστημα είπε μιλώντας στη Sun ότι ενδιαφέρεται πάνω απ’ όλα να είναι ευχαριστημένοι οι πελάτες του και θα διερευνήσει το ζήτημα, ενώ η εταιρεία παραγωγής του προϊόντος δεν απάντησε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.