Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Κλείνουν για 12 ώρες τα Τέμπη - Που αλλού έχει μπλόκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα είναι και σήμερα, Παρασκευή, κλειστά τα Τέμπη, όπως αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου.

Στο μεταξύ, εξετάζουν την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και διατυπώνονται προτάσεις ακόμη και για κυκλοφοριακό μπλακ-αουτ από το Σάββατο.

Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα το βράδυ στη νέα γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου.

-----------

Κρήτη: Επ’αόριστον τα μπλόκα των αγροτών σε Γιόφυρο και ΚΤΕΟ


Επ’αόριστον θα είναι ο αποκλεισμός της εθνικής οδού στο ύψος του Γιόφυρου και του ΚΤΕΟ με τους αγρότες, που συγκεντρώθηκαν σ’εκείνα τα σημεία μετά την απεργιακή κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου, να δηλώνουν αμετακίνητοι, έως ότου δικαιωθεί ο αγώνας τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι από τα μπλόκα, δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους, αν δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση από την Κυβέρνηση, ώστε να συζητηθεί το ασφαλιστικό από μηδενικής βάσεως.

Εξαιτίας της παρουσίας των μπλόκων των αγροτών, η κυκλοφορία των οχημάτων στα σημεία αυτά γίνεται μετά δυσκολίας, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ατελείωτες ουρές.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το μπλόκο:



-----------

Διατηρούν τη σκληροπυρηνική στάση τους οι αγρότες

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυκλοφοριακού μπλακ άουτ από αύριο.

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι αγρότες οι οποίοι σήμερα προχωρούν σε νέο 12ωρο αποκλεισμό των Τεμπών, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Το βράδυ στη νέα γενική συνέλευση του μπλόκου θα εξεταστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με ανοιχτό να παραμένει το ενδεχόμενο κυκλοφοριακού μπλακ άουτ από το Σάββατο.

Χθες το βράδυοι αγρότες άνοιξαν την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στον Ισθμό και επιτρέπεται η διέλευση των ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων.Τα φορτηγά δεν περνούν και παραμένουν στην άκρη του δρόμου, ενώ η κυκλοφορία πλέον στην Αθηνών - Κορίνθου διεξάγεται μέσω μικρής παράκαμψης, από τον Ισθμό στο Καλαμάκι και ως την είσοδο των Αγίων Θεοδώρων όπου επανακάμπτουν στην νέα εθνική οδό.

Το βράδυ άνοιξαν και οι εθνικές οδοί Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου και Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, όπου νωρίτερα οι αγρότες είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμούς, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους.

Το Σάββατο θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρο αποκλεισμό του κόμβου Κεφαλόβρυσου από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.


-----------

Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα αγροτών


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες έχοντας στήσει περισσότερα από 60 μπλόκα σε όλη τη χώρα, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό.

Δείτε αναλυτικά σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα και από ποιες παρακαμπτήριες μπορεί να κινηθεί κανείς.

Δείτε το βίντεο του STAR:





Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.