Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τι είχε πει η Μανίσαλη για την μάχη της με τον καρκίνο - Τι δηλώνουν γνωστοί και φίλοι για τον χαμό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έλεγε το 2011 η Μανίσαλη για τον καρκίνο που την σημάδεψε


Για τον χαμό του πατέρα της από την επάρατη νόσο είχε μιλήσει το 2011 η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

"Με στιγμάτισε ο θάνατος του πατέρα μου" είχε αποκαλύψει η ηθοποιός, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα.

"Είχα κι εγώ μια περιπέτεια με έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας" είχε σημειώσει το 2011 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



-------------

Το συγκινητικό "αντίο" της Κανελλοπούλου στη Μανίσαλη


Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου αποχαιρετά τη Νατάσα Μανίσαλη μέσω facebook, ποστάροντας ένα βίντεο όπου η ηθοποιός υποδύεται την Εκάβη.

Λίγο αργότερα έγραψε στο προφίλ της "Ποτέ πια, ποτέ πια, ποτέ πια".

Η Μαρία Κανελλοπούλου είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με την Νατάσα Μανίσαλη στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Εμείς και εμείς".



-------------

Oι φίλοι της σειράς "Εμείς κι εμείς" αποχαιρετούν την Μανίσαλη


Στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook οι φανατικοί οπαδοί του "Εμείς κι εμείς", αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τη Νατάσα Μανίσαλη.

«Θα είσαι για πάντα η καπάτσα της παρέας μας. Εμείς κι εμείς σε αποχαιρετούμε. Θα μας λείψεις», έγραψαν σε ανάρτησή τους.



-------------

Το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για το θάνατο της Μανίσαλη


H τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου μέσω του λογαριασμού του enikos.gr στο twitter εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για το θάνατο της ηθοποιού Νατάσας Μανίσαλη.

"Καλό ταξίδι, πλατύ χαμόγελο που αγαπήσαμε όλοι μας. Στη γειτονιά των αγγέλων" σχολίασε η τραγουδίστρια.



-------------

Η Μαρία από το «Εμείς κι εμείς» αποχαιρετά τη Νατάσα Μανίσαλη

Με μία ανάρτηση στο facebook συνοδευόμενη από πολλά αποσιωπητικά και το τραγούδι «Πόσο λυπάμαι», σε μία ερμηνεία-ντουέτο της Νατάσας Μανίσαλη, μαζί με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η συμπρωταγωνίστρια της Νατάσας στο «Εμείς κι εμείς», Μαρία Φιλίππου, αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό.

Δείτε εδώ:



-------------

Θρηνεί το ελληνικό θέατρο για τη Νατάσα Μανίσαλη


Θρήνος στον χώρο του θεάτρου καθώς πέθανε, σε ηλικία 55 ετών, τα ξημερώματα, νικημένη από τον καρκίνο, η γνωστή ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη.

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961 και σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο.

Πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με πιο γνωστή την επιθεώρηση «Βίρα τις Άγκυρες» του Μιχάλη Ρέππα. Στην τηλεόραση έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της στη σειρά «Εμείς και Εμείς» στον ρόλο της Νατάσας Σαριτζόγλου.

Κάποιοι θα τη θυμούνται και στον ρόλο της αδελφής του οξύθυμου με τις οικογενειακές καταστάσεις χαρακτήρα, που υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στους «Μικρομεσαίους» το 1992.

Τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο, ενώ από την επάρατη νόσο έχει χάσει συγγενικά της πρόσωπα.

Για το θάνατο του πατέρα της, την επάρατη νόσο που σημάδεψε την οικογένειά της και για το παιδί που δεν απόκτησε είχε μιλήσει, το 2011, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

Για το χαμό του πατέρα της, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα ...ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του».

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε τονίσει στην συνέντευξη πως φοβόταν πολύ μήπως «χτυπηθεί» και η ίδια από τον καρκίνο. «Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι».

Όσο για το παιδί που δεν απέκτησε, η ηθοποιός είχε σημειώσει: «Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 1996. Ίσως ήμουν πολύ απασχολημένη εκείνη την περίοδο, ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος -όπως κι εγώ- δεν ήθελε να "ρίξουμε" ένα παιδί στη γιαγιά ή σε μια ξένη γυναίκα και να τρέχω εγώ όλη μέρα στα γυρίσματα. Στις μέρες μας, όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια στενωπό που ξέρουμε που οδηγεί, το να είχα ένα παιδί θα μου ήταν μεγάλο βάρος».

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε επίσης εμφανιστεί το 2011 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο STAR και είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πόσο την είχε στιγματίσει ο θάνατος του πατέρα της.

Δείτε το βίντεο:











-------------

Συγκλονίζει ο Βασίλης Κούκουρας για το θάνατο της Νατάσας Μανίσαλη


Είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τη Νατάσα Μανίσαλη στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Εμείς και εμείς». Τη γνώριζε καλά όχι μόνο από τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι, αλλά ήταν και φίλοι. Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στο star.gr για τον πρόωρο χαμό της.

«Είναι βαρύ το κλίμα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ούτε θέλω να λέμε τι καλό παιδί είναι ο ένας και ο άλλος όταν πεθαίνουν. Είχα συνεργαστεί μια χαρά με τη Νατάσα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε έξω. Το χιούμορ της ήταν δείγμα μεγαλοπρέπειας , ευφυΐας και ταλέντου, τα είχε όλα αυτά η Νατάσα. Είναι κρίμα να φεύγουν οι άνθρωποι τόσο νωρίς και με αυτές τις συνθήκες. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπούσε. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και φωτεινή στη σκηνή. Δε θέλω να πω κάτι άλλο».

-------------

Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας από το "Εμείς και εμείς" στη Μανίσαλη


Με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Μαρία Φιλίππου αποχαιρέτησε τη Νατάσα Μανίσαλη. Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Εμείς και εμείς».

«Ο χείμαρρος στέρεψε το ηφαίστειο κοιμήθηκε και… εμείς απομείναμε βουβοί αναγκασμένοι να υποστούμε κι αυτή την απώλεια. Καλό ταξίδι αγαπημένη!», έγραψε η Μαρία Φιλίππου.




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.