Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Αθώος δήλωσε ο ύποπτος της άγριας δολοφονίας ομογενών στις ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ντάρον Ουίντ κατηγορείται ότι σκότωσε τον Σαβόπουλου και την οικογένειά του.

Ένας άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία στην Ουάσιγκτον του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Σάββα Σαβόπουλου, της συζύγου του, του γιου τους και μιας οικονόμου, κατά τη διάρκεια μιας εισβολής στην οικία τους, δήλωσε αθώος σήμερα στην κατηγορία του φόνου και σε άλλες κατηγορίες, γνωστοποίησε μια εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου.

Αθώος δήλωσε ο ύποπτος της άγριας δολοφονίας ομογενών στις ΗΠΑ

Σε βάρος του Ντάρον Ουίντ, 35 ετών, από το Λέινχαμ στο Μέριλαντ απαγγέλθηκαν την Τετάρτη επίσημα οι κατηγορίες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο κράτησε ομήρους τον επιχειρηματία, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, Σαβόπουλο και τα άλλα τρία θύματα, απέσπασε εκβιαστικά 40.000 δολάρια σε ρευστό και κατόπιν τους σκότωσε και έβαλε φωτιά στην έπαυλη που διέμεναν.

Ο Ουίντ, που έχει γεννηθεί τη Γουιάνα, δήλωσε αθώος ενώπιον του Ανώτατου Δικαστήριου της περιφέρειας της Κολούμπια. Ο δικαστής όρισε την 20η Μαΐου τη διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας.

Ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος με 12 κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης όπως επίσης και τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή. Επιπλέον κατηγορείται για διάρρηξη, εκβιασμό, εμπρησμό και ληστεία.

Οι σοροί των θυμάτων εντοπίστηκαν την 14η Μαίου εντός της οικίας του Σαβόπουλου που βρίσκεται πλησίον της έπαυλης του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ουίντ, ο οποίος συνελήφθη μία εβδομάδα αργότερα, εργάστηκε στην εταιρεία του Ελληνοαμερικανού, την American Iron Works.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.