Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τα πιο παράξενα σήματα ομάδων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τα απίστευτα σήματα συλλόγων του εξωτερικού.

Από τον Άγιο Βασίλη μέχρι κάποιους να μαλώνουν για μία φώκια, δείτε τα πιο απίθανα σηματάκια ομάδων του κόσμου.

Santa Claus



Έχοντας ως βάση το Ροβανιέμι, αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να παίζει ντυμένη στα κόκκινα και να έχει στο σημείο της καρδιάς τον Αγιο Βασίλη. Η αλήθεια είναι ότι περιβάλλεται από έναν μύθο, σύμφωνα με τον οποίο θα έπρεπε όλοι οι παίκτες της να έχουν λευκά μούσια και κοιλιές. Η φινλανδική Santa Claus ιδρύθηκε μόλις το 1994 και παλεύει στην Γ' Κατηγορία της χώρας, ενώ δεν έχει ανέβει ποτέ της πιο πάνω.

Tot Sport



Και όμως υπάρχει εξήγηση για την «สโมสรฟุตบอลทีโอที เอสซี – ชื่อเดิม สโมสรฟุตบอลองค์การโทรศัพท์แห่งประเทศ», όπως είναι όνομα της στο αλφάβητο της Ταϊλάνδης. Η Tot ανήκει στην εταιρία τηλεπικοινωνιών της χώρας και γι αυτό έχει ένα παλιό τηλέφωνο στο σήμα της και το «Hello». Πρόκειται πάντως για ομάδα που πρωταγωνιστεί στην 1η Κατηγορία, την οποία έχει κατακτήσει το 1993, όταν και έκανε το νταμπλ.

Gombak United



Από το 1960 που ιδρύθηκε, είχε το πρόσωπο ενός ταύρο ως σήμα. Πλέον όμως το έκαναν πολύ γελοίο, καθώς αυτός ο ταύρος έχει αστεία μούρη και γενικότερα όψη και χαίρεται που βλέπει μπροστά του μία μπάλα. Και η ομάδα αυτή της Σιγκαπούρης δεν είναι καμία ασήμαντη. Βρίσκεται στην 1η Κατηγορία και το 2009 έφτασε στην 3η θέση που ήταν και η καλύτερη της ever.

SF Faetano



Η Societa Calcio Faetano έχει ως σύμβολο ένα ευτυχισμένο δέντρο που παίζει μπαλίτσα. Η ομάδα του Σαν Μαρίνο πλέον έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος και αγωνίζεται στην 2η Κατηγορία. Στα καλά της όμως το πεύκο που έχει για σήμα, έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα της 1ης Κατηγορίας και άλλες τόσες το Κύπελλο, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα και στα προκριματικά του Europa League.

Feni Soccer Club



Εδώ πέρα το έχουν πάει πολύ μπροστά το θέμα. Δεν αρκέστηκαν απλά στο να βάλουν ένα γήπεδο για σήμα τους, κάτι που ούτως ή άλλως είναι πρωτοποριακό. Το μεγάλο γκελ στην περίπτωση της ομάδας από το Μπαγκλαντές είναι ότι μέσα στο γήπεδο έχει και οδηγίες για τον προπονητή σχετικά με το σύστημα που θα πρέπει να ακολουθήσει. Μιλάμε είναι απίστευτα μπροστά εκεί στο Μπαγκλαντές.

Missile



Εάν ονομάζεσαι Πύραυλος, οφείλεις να το έχεις και στο σήμα σου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα από τη Γκάνα εμφανίστηκε και σαν πύραυλος στην 1η Κατηγορία. Αν και ιδρύθηκε μόλις το 2003, το 2011 πήρε το πρωτάθλημα και την επόμενη έπαιξε στο Champions League Αφρικής.
Bangkok Glass



Και σε αυτήν την περίπτωση αξίζει να παραθέσουμε το όνομα της ομάδας στα αλφάβητο της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για την «สโมสรฟุตบอลบางกอกกล๊าส» και ο λαγός ως σύμβολο έχει να κάνει με την επαρχία Πατούμ, όπου εδρεύει και είναι γεμάτη από λαγούς και κουνέλια. Το 2013 έφτασα μία ανάσα από το να πάρει το πρωτάθλημα και έπαιξε στο Champions League Ασίας.
FC Show



Αυτήν δεν την ξέρουν ούτε στη χώρα της. Η Show αγωνίζεται στα τοπικά του Μπέργκεν και έχει μακράν το πιο ευφάνταστο logo. Ενας μετρ σερβίρει σε ασημένιο δίσκο μία μπάλα. Επικό, φοβερό και άκρως ποδοσφαιρικό, δείγμα μίας διαφορετικής κουλτούρας που έχει να κάνει με τους Σκανδιναβούς και το τόπι.

Sexy Poxyt



Ουσιαστικά το όνομα της σημαίνει στα φινλανδικά «τα σέξι παντελονάκια». Η μπάλα μέσα σε... βράκα και τα μυαλά στα κάγκελα της 4ης Κατηγορίας, απ' όπου δεν έχει ανέβει ή πέσει ποτέ. Η Β' ομάδα της μάλιστα έχει διαφορετική ονομασία. Την αποκαλούν «τα σέξι βρακάκια».
Kugsak 45



Και όμως ναι, παίζουν μπάλα και στη Γροιλανδία. Και η πρωταθλήτρια του 1995 και του 2002 έχει το πιο ό,τι να 'ναι σήμα όλων των εποχών. Απλά είναι δύο τύποι που μαλώνουν για το ποιος θα κάνει δική του μία φώκια. Πραγματικά αξεπέραστο.


Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.