Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η Bayer συνεχίζει να αναπτύσσει δράσεις Ανοικτής Καινοτομίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαδικτυακό πρόγραμμα crowdsourcing που υλοποιείται από τον Τομέα Φαρμάκων της Bayer.

ομείς της ογκολογίας, καρδιολογίας (και νεφρολογίας), αιματολογίας, οφθαλμολογίας, καθώς και γυναικολογίας, και τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο σε συγκεκριμένη βιοχημική διεργασία. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν επιτυχώς, θα αξιολογηθούν από τη Bayer για την πιθανή εφαρμογή τους στον άνθρωπο. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, η Bayer προτίθεται να ξεκινήσει ένα ευρύ κλινικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τον αιτών, όπου η εταιρεία θα καταβάλει σημαντική οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη των εξόδων της έρευνας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.partneryourantibodies.bayer.com
CoLaborator™

Ο στόχος του CoLaborator™ είναι να βοηθήσει τους ερευνητές σε νέες εταιρείες βιοεπιστημών να αποκτήσουν τα δικά τους ερευνητικά εργαστήρια. Οι ανεξάρτητες εταιρείες που θα επιλεγούν, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τεχνογνωσία της Bayer και το παγκόσμιο ερευνητικό δίκτυο της, εκτός από το έτοιμο προς χρήση εργαστήριο και το γραφείο υποδομών. Ο πρώτος χώρος για το CoLaborator™ δημιουργήθηκε από την Bayer το 2012 στην τοποθεσία Mission Bay, του Σαν Φρανσίσκο, δίπλα από τα ερευνητικά εργαστήρια της εταιρείας, που βρίσκονται στην περιοχή. Το 2014, η Bayer εγκαινίασε τον δεύτερο χώρο στο Βερολίνο. Όλοι όσοι επιλεχθούν στο πρόγραμμα CoLaborator™ έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται είτε στο Σαν Φρανσίσκο, είτε στο Βερολίνο, και να ανταλλάσουν ιδέες και εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην www.colaborator.bayer.com
Τι είναι το crowdsourcing;

Crowdsourcing (ή όπως αναφέρεται στα Ελληνικά πληθοπορισμός) είναι μία μορφή συλλογικής διαδικτυακής δραστηριότητας στην οποία ένα άτομο, ένα ίδρυμα, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ή μία εταιρεία προτείνει σε μία ομάδα ατόμων με ποίκιλλες γνώσεις, ετερογένεια και αριθμό, μέσω μίας ανοιχτής πρόσκλησης, να αναλάβουν εθελοντικά μια εργασία. Η ανάληψη της εργασίας, η οποία ποικίλλει σε πολυπλοκότητα και στο βαθμό στον οποίο είναι χωρισμένη και στην οποία το πλήθος πρέπει να συμμετάσχει με προσωπική εργασία, χρήματα, γνώση, εμπειρία, περιλαμβάνει πάντοτε αμοιβαίο όφελος και για τις δύο πλευρές.

Οι χρήστες λαμβάνουν την ικανοποίηση κάποιας ανάγκης τους, είτε αυτή είναι οικονομική, είτε κοινωνική αναγνώριση, προσωπική ικανοποίηση, ανάπτυξη ατομικών ικανοτήτων σε κάποιο τομέα, ενώ ο εκκινητής της πρωτοβουλίας (πληθοποριστής) αποκτά και χρησιμοποιεί προς όφελός του, αυτά που έχει συνεισφέρει ο χρήστης στο εγχείρημα, τα οποία εξαρτώνται από τη δραστηριότητα που έχει αναλάβει ο χρήστης. Πηγή: Wikipedia



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα αυτά, επικοινωνήστε με τη Σόνια Μουσαβερέ, Τηλ. +30 210 618 75 62, e-mail: sonia.mousavere@bayer.com




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.