Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο ρομαντικός σύζυγος που κάνει κάθε χρόνο αυτή την έκπληξη στη γυναίκα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το... γνωστό ταξίδι αλλά με διαφορετικό προορισμό!

Όταν ο Ron και η Elaine Houghton βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να κάνουν τις ετήσιες διακοπές τους για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο, η 56χρονη Elaine μπορεί να είναι βέβαιη για μόνο ένα πράγμα: ότι ο προορισμός θα μείνει απόλυτα μυστικός μέχρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Επειδή o αθεράπευτα ρομαντικός Ron επιμένει να κάνει κάθε χρόνο έκπληξη στη γυναίκα του όσον αφορά τις διακοπές τους χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του προσωπικού του αεροδρομίου για να κρατήσει τα σχέδια του ταξιδιού του κρυφά.

Για τα τελευταία 12 χρόνια που το ζευγάρι είναι μαζί ο Ron κάνει μια... μυστική επιχείρηση και το μόνο στοιχείο που δίνει στην Elaine είναι τι ρούχα να πάρει μαζί της. Μιλώντας για την σχέση τους η Elaine αποκαλύπτει ότι είναι πάντα έτσι ρομαντικός και την προσέχει ενώ όταν γνωρίστηκαν είχαν και οι δύο κάνει γάμο στο παρελθόν με άλλους συντρόφους οπότε ήταν κατασταλαγμένοι στο τι θέλουν. «Ακόμα και τώρα μου φέρνει πάντα φρέσκα λουλούδια. Ανοίγει τις πόρτες και μου φέρεται έτσι ώστε να νιώθω πραγματική κυρία» λέει χαρακτηριστικά. Το πρώτο μυστικό ταξίδι που κανόνισε ο Ron ήταν στο Δουβλίνο ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους. Πήρε κρυφά το διαβατήριο της και έφτιαξε τη βαλίτσα της ώστε να είναι μια έκπληξη από όλες τις πλευρές. «Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο, η Elaine ομολόγησε ότι φοβόταν λίγο και χρειάστηκε να την πείσω για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Αλλά όταν τελικά φτάσαμε εκεί, περάσαμε τις πιο υπέροχες στιγμές» αναφέρει ο 73χρονος.

Από τότε και κάθε χρόνο υπάρχει ένα προγραμματισμένο κρυφό ταξίδι του Αγίου Βαλεντίνου για την Elaine. Ξέρει ότι θα πάνε κάπου αλλά δεν ξέρει πού. Μέχρι στιγμής έχουν πάει στην Αίγυπτο, τη Γερμανία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Λετονία, την Ανδόρα, τη Γαλλία, τη Βενετία, τη Μπρατισλάβα, την Τενερίφη και σε άλλες περιοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Elaine είπε επίσης μιλώντας στην Daily Mail «Το μόνο που έχω να κάνω είναι το πακετάρισμα. Ο Ron μου λέει αν πρόκειται να κάνει ζέστη ή κρύο, αλλά ακόμα κι αν λέει ότι θα κάνει ζέστη παίρνω μερικές ζακέτες γιατί δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου.» Το ζευγάρι που έχει παιδιά και εγγόνια από τους προηγούμενους γάμους είναι παντρεμένο έξι χρόνια ενώ ακόμη και τον ίδιο τον γάμο ήθελε να τον κάνει έκπληξη σε μια κρουαζιέρα. Κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα ακύρωσαν τα πλάνα του.

Το φετινό ταξίδι είναι βέβαια και πάλι έκπληξη και ο Ron αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία...






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.