Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Καταθέτουν οι γονείς της 4χρονης Μελίνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταβαίνουν, αυτή την ώρα, οι γονείς της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη, προκειμένου να δώσουν κατάθεση στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διενεργείται.

Καταθέτουν οι γονείς της 4χρονης Μελίνας

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα έχουν ήδη "φύγει" από το εξειδικευμένο εργαστήριο στην Αθήνα και έχουν παραδοθεί στο Α' Αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου που είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

----------

Στο σκοτάδι η οικογένεια της μικρής Μελίνας


Καμία ενημέρωση για το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων δεν έχει λάβει ακόμα η οικογένεια της Μελίνας Παρασκάκη.

«Διαβάζω και εγώ δημοσιεύματα σε σχέση με το περιεχόμενο του πορίσματος, στα οποία μάλιστα αναφέρεται πως έχω λάβει γνώση. Κάτι τέτοιο μέχρι και σήμερα, βράδυ Δευτέρας δεν έχει συμβεί και το διαψεύδω κατηγορηματικά" λέει στο e-kriti.gr η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη.

Σε ερώτησή μας για το αν υπάρχει παθολογικό αίτιο με την ονομασία «σύνδρομο αναπνευστικού» η κ. Σπανουδάκη απαντά πως δεν υπάρχει τέτοια ασθένεια. Το μόνο κοντινό με αυτό που αναφέρεται στα δημοσιεύματα είναι το "Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας (ARDS)". Ακόμη όμως και αν είναι αυτό γραμμένο στο πόρισμα θα πρέπει να ξέρετε πως και πάλι δεν πρόκειται για παθολογικό αίτιο, που προϋπάρχει χωρίς να το γνωρίζει ο ασθενής. Το ARDS είναι μεν θανατηφόρο όταν συμβεί, συνήθως σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ, αλλά και πάλι θα πρέπει να διερευνήσουμε από τί προκλήθηκε και ποιες αιτίες το δημιούργησαν».


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.