Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο κέντρο της Αθήνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν το δράστη της άγριας δολοφονίας του 43χρονου, που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι υπήκοος Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για ασήμαντη αφορμή με τον Αλβανό να τον χτυπά με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρών κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ήταν αστυνομικοί οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν τα στοιχεία του αλλοδαπού.

Μετά το θάνατο του 43χρονου, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

-------------

Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι ενοχλούσε την αδελφή του


Σε παρεξήγηση φαίνεται να οφείλεται η άγρια δολοφονία του 43χρονου άνδρα, που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες διασκέδαζαν σε διαφορετικά μαγαζιά.

Όπως αναφέρει το Star, μία από τις κοπέλες που πιθανότατα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, βγήκε από το μαγαζί γιατί δεν αισθανόταν καλά. Εκείνη τη στιγμή, ο 43χρνος άνδρας περνούσε έξω από το μαγαζί και κατευθύνθηκε προς την κοπέλα προκειμένου να δει αν είναι καλά.

Αμέσως μετά βγήκε από το νυχτερινό μαγαζί ο αδελφός της κοπέλας και θεώρησε ότι ο 43χρονος ενοχλούσε την αδελφή του και ξεκίνησαν να λογομαχούν. Τα αίματα άναψαν και ο αδελφός της κοπέλας χτύπησε πιθανότατα με κλειδί ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο τον άτυχο 43χρονο.

Τελικά το θύμα έφυγε από το σημείο με ταξί και κατά τη διάρκεια της διαδρομής αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε καθώς ήταν ήδη πολύ αργά.

Δείτε το βίντεο από το Star




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.