Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Εξελίξεις στην υπόθεση της 28χρονης Ντένιας - Τι θα γίνει με το ταξίδι στη Βοστώνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την απάντηση της Lufthansa αναμένει πλέον η οικογένεια της Ντένιας Παράσχη προκειμένου να μάθει εάν θα ταξιδέψει στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σήμερα πραγματοποιήθηκε ιατρικό συμβούλιο στο Ωνάσειο και η 28χρονη από τη Ζάκυνθο, υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρει ότι επιθυμεί να εξέλθει του νοσοκομείου και να μεταβεί στην Αμερική. Από την πλευρά του, ο θεράπων ιατρός παρότι του ζητήθηκε επιμόνως να συνυπογράψει μια σχετική δήλωση για να δώσει τη συναίνεσή του, επέμεινε στην αρχική του άποψη και αρνήθηκε. Τελικά, υπέγραψε ένα χαρτί στο οποίο περιγράφει την κατάσταση της υγείας της Ντένιας και επισημαίνει τους κινδύνους που διατρέχει η ζωή της σε περίπτωση ενός τόσο μακρινού ταξιδιού.



Από εδώ και στο εξής, η ειδική ομάδα της Lufthansa θα εξετάσει τον φάκελο της 28χρονης και εάν ο γιατρός που θα συνοδεύει την κοπέλα δώσει το "πράσινο φως" και κρίνει ότι μπορεί να ταξιδέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τότε θα πραγματοποιηθεί η διακομιδή.

Σημειώνεται ότι για τη διακομιδή της είχε διατεθεί και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ωστόσο φαίνεται να προκρίνεται η λύση της αεροπορικής εταιρείας.

Από το Ωνάσειο, πάντως, διαμηνύουν ότι έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα ο,τιδήποτε μπορούσαν για την ασφάλεια της 28χρονης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.