Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο τρίχρονος με τους κοιλιακούς που σαρώνει το Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γνωρίστε τον μικρό σταρ των κοινωνικών δικτύων.

Από το τρέξιμο μέχρι να κάνει... αναρρίχηση στα τραπέζια στον ελεύθερο χρόνο του δεν υπάρχει μια σωματική δραστηριότητα για τον τρίχρονο Dash Meagher που να μην του αρέσει!

Μπορεί να είναι μόλις τριών ετών αλλά ήδη διαθέτει κοιλιακούς! «Παρατήρησα ότι ο Dash είχε ξεκινήσει να σχηματίζει κοιλιακούς έξι μήνες πριν, όταν άλλαζα την πάνα του» είπε η μαμά του μικρού μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας και πρόσθεσε ότι είναι πολύ μικρός για να συνειδητοποιήσει πόσο γυμνασμένος και διαφορετικός είναι από τα άλλα παιδάκια της ηλικίας του αλλά αγαπά πολύ να κάνει ασκήσεις. Η μαμά του μάλιστα λέει πως η ίδια αγαπάει το τρέξιμο αλλά όχι ιδιαίτερα το γυμναστήριο του οποίου δεν είναι φανατική. Όσον αφορά τον τρίχρονο γιο της λέει ότι η αγάπη του για ασκήσεις προήλθε από την αγάπη του για τη ύπαιθρο. Είναι κάθε μέρα έξω είτε με ήλιο είτε με βροχή ενώ από δύο ετών ξεκίνησε να τρέχει σε ήπια μορφή όπως αποκαλύπτει η μαμά του. Ξεκίνησε να περπατά από 10 μηνών και από τότε κινείται όλη την ώρα.

«Είμαι πραγματικά ευλογημένη που έχω ένα τέτοιο υγιές αγοράκι» λέει η μαμά του και αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη άσκηση του Dash είναι το άλμα. Η μητέρα του Ursula τον πηγαίνει σε ένα κλειστό κέντρο με τραμπολίνο όσο το δυνατόν συχνότερα, όπου πηδάει για περισσότερο από δύο ώρες κάθε φορά. Για τα δεύτερα γενέθλιά του, του έφτιαξαν ένα κέντρο δραστηριοτήτων με πάγκους για να κάνει τις διάφορες ασκήσεις που θέλει. Ο μικρός έχει μάλιστα δικό του λογαριασμό στο Instagram με τη μαμά του να λέει ότι ήδη κάνει όνειρα γι’ αυτόν, να ασχοληθεί με τη γυμναστική επαγγελματικά, ακόμη και να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάποια στιγμή. Η ίδια μάλιστα προσέχει όπως λέει και τη διατροφή του και φροντίζει να τον ταϊζει υγιεινά αν και ο μικρός Dash αγαπά πολύ το παγωτό! «Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον» λέει η ίδια...
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.