Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Γυναίκα χάρισε το νυφικό της για τα μωρά που γεννήθηκαν νεκρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Yvonne από το Εδιμβούργο που μένει στην Κύπρο και η συγκινητική της κίνηση.

Μία γυναίκα από το Εδιμβούργο που δώρισε το νυφικό της για να μετατραπεί σε φορέματα κηδείας για τα θνησιγενή βρέφη έλαβε ένα ξέσπασμα ευγνωμοσύνης από μητέρες που θρηνούν, όταν ανέβασε τις φωτογραφίες από τα μικροσκοπικά φορέματα στο Facebook.

Η Yvonne Trimble που πλέον ζει με τον άνδρα της στην Κύπρο δώρισε το νυφικό της σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που μετατρέπει τα νυφικά σε ρουχαλάκια για τις κηδείες των θνησιγενών βρεφών. Όταν η Trimble μοιράστηκε την εικόνα των 7 ξεχωριστά στολισμένων μικροσκοπικών φορεμάτων που είχαν διαμορφωθεί από το νυφικό της κατακλύστηκε από μηνύματα συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, σύμφωνα με την φιλανθρωπική οργάνωση, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 17 μωρά γεννιούνται νεκρά ή πεθαίνουν λίγο μετά τη γέννα κάθε μέρα, αλλά λόγω του μεγέθους τους οι θρηνούντες γονείς τους συχνά δυσκολεύονται να βρουν κάτι κατάλληλο για να τα θάψουν.

Στη συγκινητική δημοσίευση η οποία έχει πλέον γίνει «share» πάνω από 100.000 φορές, η Trimble περιγράφει τα συναισθήματά της βλέποντας τις εικόνες από τα μικροσκοπικά φορέματα που τις έστειλαν από τη φιλανθρωπική οργάνωση. Όπως λέει η ίδια, ένιωσε ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μία υπερηφάνειας ότι έκανε κάτι καλό και από την άλλη θλίψης για το ότι πρέπει αυτά τα φορέματα να χρησιμοποιηθούν για κάποια μωρά.

Όπως πρόσθεσε, δημοσίευσε τις εικόνες για να κάνει γνωστό και να διαδώσει το σπουδαίο έργο των εθελοντών της φιλανθρωπικής οργάνωσης που μετατρέπουν τα νυφικά σε αυτά τα ρούχα. Θέλει να παρακινήσει κι άλλες γυναίκες να δωρίσουν το νυφικό τους γι’ αυτό το λόγο. Μέσα σε μισή ώρα από τη δημοσίευσή της, η φιλανθρωπική οργάνωση κατακλύστηκε από προσφορές, ενώ η ίδια έλαβε εκατοντάδες μηνύματα και 7.500 αιτήματα φιλίας. Μάλιστα όπως λέει η ίδια άκουσε να συζητούν για τη δημοσίευσή της δύο πελάτισσες σε ένα κατάστημα ρούχων.

Αυτό που της έκανε εντύπωση μεταξύ άλλων είναι πόσοι άνθρωποι έχουν περάσει μια τέτοια τραυματική εμπειρία και έχουν νιώσει το συναίσθημα της απώλειας. Μοιράστηκε μάλιστα ένα από τα πιο συγκλονιστικά μηνύματα που έλαβε και το οποίο έλεγε τα εξής: «Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ γιατί για εμάς, τις μαμάδες, είναι κάποια ανακούφιση να γνωρίζουμε ότι τα μωρά-άγγελοί μας θα είναι πάντα τυλιγμένα με αγάπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.