Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Διπλή βουτιά θανάτου από γέφυρα της Καλιφόρνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άνδρας πήδηξε με αυτοθυσία για να σώσει τη φίλη του, που είχε παρασυρθεί από τη θάλασσα.

Δύο BASE jumpers πιστεύεται πως πνίγηκαν όταν το άλμα τους σε γέφυρα πάνω από τον Ειρηνικό, στην Καλιφόρνια, δεν εξελίχθηκε όπως είχαν προγραμματίσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για μια γυναίκα που πήδηξε πρώτη και στη συνέχεια τη μοιραία πορεία της ακολούθησε και ένας άνδρας που επιχείρησε με ηρωισμό και αυτοθυσία να τη σώσει.

Βίντεο από την κάμερα που είχε στο κράνος της η Mary Katherine Connell καταγράφουν την κατάβασή της στο Bixby Creek, που οδηγεί στον Ειρηνικό. Λίγο μετά την «προσγείωσή» της τρία μεγάλα κύματα την παρασύρουν και η εικόνα χάνεται καθώς η νεαρή γυναίκα πιθανότατα χάθηκε στη θάλασσα.



Μαζί της, στην περιοχή Big Sur, ήταν ο Rami Kajala, εκπαιδευτής BASE jumping από τη Φινλανδία, ο οποίος πήδηξε από τη γέφυρα για να τη βοηθήσει.

Ο νεαρός άνδρας ήταν πεπειραμένος καθώς έκανε BASE jumping από το 2003 και είχε ήδη 2.500 άλματα.



«BASE jumping» είναι το άθλημα που περιλαμβάνει άλματα από τέσσερα «αντικείμενα», τα αρχικά των οποίων δίνουν και το όνομά του: building, antenna, span και Earth.

Οι δύο BASE jumpers αγνοούνταν από το Σάββατο και τη Δευτέρα ομάδες έρευνας και διάσωσης «χτένιζαν» την περιοχή αναζητώντας της σορούς τους.



Εντόπισαν το αλεξίπτωτο, το κράνος και την κάμερα GoPro του Kajala, η οποία είχε καταγράψει τις τελευταίες στιγμές πριν και ο ίδιος πηδήξει στο κενό.

Το βίντεο από την κάμερα της Connell δεν θα δημοσιοποιηθεί, ύστερα από αίτημα της οικογένειάς της.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.