Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Διήμερη απεργία και στο ΝΑΤ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κόκκινο πανί το Ασφαλιστικό.

Ανυποχώρητοι είναι οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ που προκήρυξαν νέα 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο 28 Ιανουαρίου, με αιχμή το Ασφαλιστικό, στηρίζοντας και την απεργία της ΠΝΟ.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί η γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΝΑΤ θα συνεδριάσει για να καθορίσει το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν «παρά τις παραπλανητικές προσπάθειες των υπουργών οι οποίοι διερωτώνται για την έντονη αντίδρασή μας».

«Το ΝΑΤ όπως και το λιμάνι του Πειραιά ήταν τα λάβαρα με τα οποία η σημερινή κυβέρνηση έπεισε τους εργαζομένους να την ψηφίσουν. Και ακριβώς αυτά τα λάβαρα τα ξεπουλά με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, όχι μόνο αυτοαναιρούμενη, αλλά προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα αυτά γίνονται και για το συμφέρον μας» σημειώνουν.

«Θα τα καταφέρουμε όπως και στο παρελθόν να ανατρέψουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έστω κι αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι να αγωνιζόμαστε» υποστηρίζουν και καλούν εκ νέου την ΠΝΟ, τους ναυτεργάτες, τους συνταξιούχους ναυτικούς, τους εργαζόμενους στην Εστία Ναυτικών, στον ΕΛΟΕΝ και όλους τους εμπλεκόμενους με τη ναυτιλία σε κοινό μέτωπο «για να αντιμετωπίσουμε τον κυβερνητικό Αρμαγεδδώνα».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.