Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τα παράξενα της χιονοθύελλας Jonas

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ιστορίες που τράβηξαν τα βλέμματα.

Η χιονοθύελλα Jonas στις Ηνωμένες Πολιτείες άφησε πίσω της τουλάχιστον 18 νεκρούς, ιστορικά μεγέθη χιονόπτωσης και περισσότερες από 12.000 ακυρωμένες πτήσεις. Πλέον οι άνθρωποι μπαίνουν σιγά σιγά στους καθημερινούς ρυθμούς και επιστρέφουν στη ρουτίνα.

Ωστόσο η χιονοθύελλα άφησε πίσω της και μερικά παράξενα γεγονότα και συμπεριφορές που τράβηξαν όπως ήταν λογικό τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των μέσων ενημέρωσης. Δείτε κάποια από αυτά...

1. Ο άνθρωπος που μιμείται το πάντα





Όταν ο Εθνικός Ζωολογικός Κήπος Smithsonian δημοσίευσε ένα βίντεο του πάντα Tian Tian να παίζει στο χιόνι, ένας άνδρας από το Μέριλαντ αποφάσισε να το μιμηθεί, φόρεσε τη στολή του πάντα που είχε, βγήκε στο χιόνι για παιχνίδι και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

2. Ιγκλού προς ενοικίαση



Ένα επιχειρηματικό μυαλό από το Μπρούκλιν αξιοποίησε τους όγκους χιονιού που είχαν συγκεντρωθεί στην αυλή του σπιτιού του και κατασκεύασε ένα ιγκλού το οποίο στη συνέχεια έβαλε σε αγγελία ενοικίασής στην σελίδα Airbnb. «Προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής σε αυτό το κομψό θολωτό bungalow» έγραφε στην αγγελία αλλά σύντομα η Airbnb την κατέβασε.


3. Οι γείτονες που βοήθησαν ώστε να μετακινηθεί ένα ασθενοφόρο που μετέφερε έγκυο



Ένα από τα δεκάδες ασθενοφόρα που αντιμετώπισαν πρόβλημα λόγω του χιονιά κόλλησε στο δρόμο σε μια από τις πληγείσες περιοχές. Μέσα σε αυτό βρισκόταν μια έγκυος γυναίκα στην οποία είχαν «σπάσει τα νερά» και ετοιμαζόταν να γεννήσει. Αμέσως οι γείτονες μαζεύτηκαν για να βοηθήσουν το ασθενοφόρο να ξεκολλήσει από το χιόνι ενώ τελικά έφτασε ένα δεύτερο και την παρέλαβε.

4. Οι ατρόμητες βουτιές στο χιόνι





Τρελοί, γενναίοι ή άμυαλοι; Μάλλον λίγο απ’ ολα! Πρόκειται για τους ατρόμητους που αποφάσισαν να βάλουν το μαγιό τους και να κάνουν βουτιές στο ατελείωτο χιόνι. Για λίγα δευτερόλεπτα βέβαια...

5. Snowboard στη Νέα Υόρκη





Ενώ ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio προχώρησε σε απαγόρευση κυκλοφορίας από την οποία εξαιρέθηκαν τα οχημάτων των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του δήμου ο σταρ του YouTube Casey Neistat βγήκε στους δρόμους και έκανε snowboard. «Πιάστηκε» από ένα αυτοκίνητο και άρχισε να γλιστράει στους χιονισμένους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου».

6. Η πινακίδα που άλλαξε κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας



Εκμεταλλευόμενη την ηρεμία στον δρόμο, μια παρέα αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον David Bowie. Έτσι, άλλαξε μια πινακίδα ονομάζοντας την «David Bowery». Η φωτογραφία ανέβηκε αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.