Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η έπαυλη της Αριζόνα που θα… τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διεκδικεί ρεκόρ υψηλότερης τιμής πώλησης - Δείτε τις φωτογραφίες.

Νέο ρεκόρ στην τιμή πώλησης ακινήτου στην πολιτεία της Αριζόνα επιχειρούν να πετύχουν οι πωλητές αυτής της έπαυλης, για την οποία οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να καταβάλλουν το αστρονομικό ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Περιτριγυρισμένη από φοίνικες, η επιβλητική βίλα βρίσκεται στην περιοχή με τη γλαφυρή ονομασία Paradise Valley, ανάμεσα σε Scottsdale και Phoenix.

Έχει θέα στο Camelback Mountain και το κυρίως σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εμβαδό που ξεπερνά τα 2700 τετραγωνικά μέτρα.

Ο θόλος και η διπλή επιβλητική σκάλα στην είσοδο της έπαυλης δίνουν έναν τόνο μεγαλοπρέπειας και πολυτέλειας άλλων εποχών.

Η μάστερ σουίτα μέσα στο σπίτι μοιάζει με.. ξεχωριστή οικία καθώς διαθέτει διαθέτει σαλόνι, γραφείο, κουζίνα, πολλές βεράντες, ξεχωριστές ντουλάπες για εκείνον και εκείνη και... κομμωτήριο.

Υπάρχει επίσης γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα προβολών διακοσμημένη με αφίσες από ταινίες του James Bond και με το δικό της φουαγιέ!

Φυσικά το οίκημα διαθέτει και πισίνα με ξεχωριστά pool houses για τους ενοίκους της.

Όσο για τους φιλοξενούμενούς τους, δεν θα κακοπεράσουν καθόλου: τους περιμένει ξενώνας με τρία υπνοδωμάτια και τη δική του πισίνα...
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.