Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ξενοδοχείο θεωρεί τους σκύλους πιο ευπρόσδεκτους από τους ανθρώπους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ποτέ δεν μας έκαψαν κουβέρτες με τσιγάρο ή δεν μας έκλεψαν πετσέτες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ξενοδοχείο στις ΗΠΑ υποδέχεται με ένα πνευματώδες και χιουμοριστικό μήνυμα τους επισκέπτες του ενημερώνοντάς τους γιατί οι σκύλοι είναι απολύτως ευπρόσδεκτοι- και πως συμπεριφέρονται καλύτερα από τους ανθρώπους.

Καθώς οι πελάτες κάνουν τσεκ- ιν στη ρεσεψιόν, παρέα με τα κατοικίδιά τους, δεν τους μένει καμία αμφιβολία σχετικά με το πόσο το ξενοδοχείο τους καλωσορίζει όλους, δίποδους και τετράποδους- με τους τελευταίους μάλιστα να καλούνται να... εγγυηθούν για την καλή συμπεριφορά των συνοδών τους!

Η ανακοίνωση έχει ήδη κυκλοφορήσει στα social media και πιστεύεται πως ανήκει στο ξενοδοχείο The Cartwright Hotel του Σαν Φρανσίσκο.

Περιγράφει δε ορισμένες συμπεριφορές προηγούμενων πελατών που στην ουσία εξηγούν γιατί οι σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο εν λόγω κατάλυμα.

«Δεν είχαμε ποτέ σκύλο που κάπνιζε στο κρεβάτι και έβαλε φωτιά στις κουβέρτες», αναφέρει. «Δεν είχαμε ποτέ σκύλο που έκλεψε τις πετσέτες μα ή έβλεπε τηλεόραση πάρα πολύ δυνατά ή τσακωνόταν θορυβωδώς με την παρέα του. Δεν είχαμε ποτέ σκύλο που μέθυσε τόσο πολύ ώστε έσπασε τα έπιπλα... οπότε αν ο σκύλος σας μπορεί να εγγυηθεί για σας, είστε κι εσείς ευπρόσδεκτοι», καταλήγει.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.