Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καλλιθέας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ψάχνουν την 45χρονη Βουλγάρα Ρομά, Α.Α., κύρια ύποπτο της άγριας δολοφονίας του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού, Βασίλη Κοκκίνη, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα, μέσα από τις συνεργασίες οι οποίες είχαν αναπτυχθεί με τις βουλγαρικές αρχές, στην εξιχνίαση της φρικιαστικής δολοφονίας και τεμαχισμού της 4χρονης Ανι από τον πατέρα της. Η ύποπτη φαίνεται να κάνει… real estate στη Βάρνα της Βουλγαρίας, αγοράζοντας ακίνητα με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε αποσπάσει από τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον πρώην σύζυγό της.

Η αναζήτησή της είχε ξεκινήσει μετά τον εντοπισμό της σορού του άτυχου άνδρα, έγινε όμως πιο έντονη από χθες το μεσημέρι, όταν ο αδερφός του 63χρονου, προσερχόμενος στο νεκροτομείο, τον αναγνώρισε. Η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού είχε καταφέρει να αποκαλύψει τα στοιχεία του προσώπου, αφαιρώντας «χειρουργικά» την πετσέτα που το κάλυπτε. Αναμένεται και η διαδικασία αντιπαραβολής αποτυπωμάτων και DNA για την πλήρη ταυτοποίηση. Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, μέσα από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη διαδικασία. Αν και η σορός είχε ίχνη αίματος στο κεφάλι και την πλάτη, η ιατροδικαστής προσπαθεί να εξάγει στοιχεία που θα αναδείξουν τον τρόπο θανάτου του άτυχου άνδρα, χωρίς να αποκλείει ακόμη και το απομακρυσμένο ενδεχόμενο να ήταν ζωντανός αλλά αναίσθητος όταν τον έκλεισαν στον καταψύκτη.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έχουν ενεργοποιήσει τους συνδέσμους συνεργασίας με συναδέλφους τους στη γειτονική χώρα, οι οποίοι είχαν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό των κινήσεων του Στάνισλαβ Μπακαρτσίεφ και της συντρόφου του Ντιμιτρίνας Μπορίσοβα, προκειμένου να αποκαλύψουν την φρικαλέα δολοφονία της 4χρονης Ανι από τον πρώτο. Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν τον τόπο κινήσεών της, ούτως ώστε στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί από τα ευρήματα πως είναι η δολοφόνος του πρώην συζύγου της και εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής της, να ενημερώσουν άμεσα τις βουλγαρικές αρχές για τον εντοπισμό της. Από τις καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση οι αστυνομικοί που τη χειρίζονται εντοπίζουν τα "μελανά" σημεία στη σχέση του ζευγαριού.

Συγγενείς και φίλοι κάνουν λόγο για ένα γάμο συμφέροντος από την πλευρά της 45χρονης και για ένα γάμο έρωτα και αποκατάστασης από την πλευρά του θαλασσοδαρμένου ναυτικού. Την γνώρισε, την παντρεύτηκε το 1997 ύστερα από ένα ταξίδι στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Ο 44χρονος τότε άνδρας μάλιστα πλήρωσε κάποιες οφειλές των γονιών της και τους αγόρασε σπίτι. Την έφερε στην Ελλάδα, την παντρεύτηκε και το 2003 απέκτησαν ένα παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Άνοιξαν κοινό λογαριασμό ο οποίος τότε περιείχε 45.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του ναυτικού, με το παιδί νήπιο ακόμα, η 45χρονη πήρε τα χρήματα και έφυγε για την Κρήτη και μετά για τη Βουλγαρία. Με τη βοήθεια ιδιωτικού ντετέκτιβ εντοπίστηκε, επέστρεψε το παιδί όχι όμως τα χρήματα. Το 2004 ξεκινά η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού. Το 2008 ο πατέρας του ναυτικού λίγο πριν πεθάνει την ίδια χρονιά, έβαλε σε κλειστό τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού περίπου 230.000 ευρώ τα οποία θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει όταν ενηλικιωνόταν. Εκείνη τη χρονιά ο ναυτικός προτείνει στο δικηγόρο της συζύγου τα χρήματα του λογαριασμού να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα δικά του 170.000 ευρώ για την αγορά οικοπέδου στο Λαγονήσι με την προυπόθεση να γραφτεί στο όνομα του παιδιού. Η Βουλγάρα αρνήθηκε.

Όταν είδε ότι χάνει την επιμέλεια του παιδιού βάζει μπροστά το σχέδιο "ανάληψης" των 230.000 ευρώ κάτι που καταφέρνει με τη χρήση πλαστογραφημένης υπεύθυνης δήλωσης εξουσιοδότησης χωρίς καν... γνήσιο υπογραφής, όπως αναφέρουν σχετικής πληροφορίες.

Έχοντας χάσει την επιμέλεια του παιδιού, φεύγει παράνομα στη Βουλγαρία, βάζοντας το 5χρονο τότε παιδί σε ένα χαρτόκουτο με... λαχανικά, στην καρότσα φορτηγού μαζί με άλλα εμπορεύματα. Στην πατρίδα της πετυχαίνει δικαστικές αποφάσεις που της έδιναν την επιμέλεια του παιδιού, την ώρα που στην Ελλάδα διωκόταν για αρπαγή ανηλίκου, πλαστογραφία και υπεξαίρεση.

Εντοπίζεται και πάλι από ιδιωτικό ντεντέκτιβ που προσλαβάνει ο ναυτικός. Πείθεται, έρχεται στην Ελλάδα μαζί με το παιδί και συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο. Ο εισαγγελέας δίνει εντολή να αφεθεί ελεύθερη.

Με τα χρήματα, υποστήριξε ότι αγόρασε ακίνητα στη χωρα της στο όνομα του παιδιού, χωρίς ποτέ να παρουσιάσει έγγραφα που να το αποδεικνύουν. Η 45χρονη εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την ευαισθησία του για το παιδί και κήρυξε "εικονική ανακωχή" με σκοπό το οικονομικό όφελος. Το διαζύγιο βγήκε τον Οκτώβριο του 2014. Ο ναυτικός έμενε στο ιδιόκτητο σπίτι της οδού Αριστοτέλους στην Καλλιθέα ενώ εκείνη νοίκιασε το διαμέρισνα της οδού Ευαγγελιστρίας δέκα μήνες πριν από το έγκλημα που προσδιορίζεται ότι έγινε την Πρωτοχρονιά του 2015.

Ο φίλος του τον είχε καλέσει να φάνε μαζί, με τον ναυτικό να αποδέχεται την πρόταση αναφέροντας ότι θα έρθει με το γιο του. Ποτέ δεν φάνηκε. Αυτός ο φίλος ειδοποίησε τον αδελφό του ναυτικού με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις να δηλώσει την εξαφάνισή του στις 15 Ιανουαρίου 2015. Ένα χρόνο μετά ένας δικαστικός επιμελητής και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αποκαλύπτουν το έγκλημα στον... καταψύκτη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.