Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οκτώ πραγματικά βίαιες σύζυγοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτες ιστορίες με πρωταγωνίστριες γυναίκες.

Γυναίκες απίστευτα σκληρές, με άγρια ένστικτα που έφτασαν να κάνουν ιδιαιτέρως ειδεχθή εγκλήματα και έμειναν στην ιστορία με τη βιαιότητα τους και τις σαδιστικές τάσεις τους ακόμη και για τη σκληρή τους συμπεριφορά, χωρίς καν να τραυματίσουν φανερά το σύντροφό του. Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες στις ιστορίες που ακολουθούν.

Διαβάστε μερικές από τις πιο παράξενες και σκληρές υποθέσεις συζύγων που αποδεικνύουν ότι το γυναικείο φύλο κάποιες φορές δεν είναι αδύναμο, αλλά ακριβώς το αντίθετο...


Η γυναίκα από την Αυστραλία που σκότωσε τον άνδρα της και τον μαγείρεψε ως δείπνο στα παιδιά του



Η Katherine Knight είχε ένα πλούσιο ιστορικό βίας κατά των, κατά καιρούς, συντρόφων της, αλλά και των κατοικίδιων αυτών για λόγους εκδίκησης. Το πιο σκληρό περιστατικό βίας είναι όταν μαχαίρωσε με 27 μαχαιριές τον τελευταίο σύντροφό της, το 2000. Στη συνέχεια έκοψε το κεφάλι του, το μαγείρεψε σε κατσαρόλα και ετοίμασε δείπνο για τα παιδιά του. Ευτυχώς η αστυνομία έφτασε στο σπίτι πριν από τα παιδιά.

Η γυναίκα που δάγκωσε το μόριο του άνδρα της



Μια εξαγριωμένη γυναίκα που διαπίστωσε ότι ο άνδρας της την απατά με την καλύτερή της φίλη αποφάσισε να τον εκδικηθεί δαγκώνοντας το μόριο του. Η 36χρονη Katya Kharitovonova φυλακίστηκε δύο χρόνια για την πράξη της, αλλά και για την επίθεση στην καλύτερή της φίλη, καθώς όταν τους «έπιασε στα πράσα» πέταξε ένα φωτιστικό στο κεφάλι της. Αργότερα μετανιωμένη για την πράξη της κάλεσε ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες.

Η γυναίκα που απάτησε τον άνδρα της αφού της δώρισε το νεφρό του



Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα δεν χτύπησε ή τραυμάτισε το σύντροφό της, αλλά η συμπεριφορά της ήταν απίστευτα σκληρή. O Richard Batista παντρεύτηκε τη γυναίκα του το 1990 μη γνωρίζοντας ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή του. Όταν η γυναίκα του χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού, εκείνος ήταν πρόθυμος να της κάνει αυτό το πραγματικά μεγάλο δώρο. Βέβαια ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια, καθώς η γυναίκα του τον απάτησε με το φυσιοθεραπευτή της και του απαγόρευσε να βλέπει τα 3 παιδιά τους.

Η 76χρονη γυναίκα που είναι ύποπτη για τη δολοφονία τεσσάρων από τους πέντε συζύγους της



Η 76χρονη γυναίκα από τη Γεωργία βρέθηκε στις φυλακές της Βόρειας Καρολίνας κατηγορούμενη ότι σκότωσε τον τέταρτο άνδρα της. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι είχε σκοτώσει και τους προηγούμενους τρεις έχοντας βέβαια ένα... ισχυρό κίνητρο. Εισέπραττε τα ποσά από τις ασφάλειες ζωής.

Επίθεση με... κατεψυγμένα λαζάνια



Ίσως ένα από τα πιο... αστεία και ελαφριά περιστατικά με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα η οποία όμως προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της. H Amanda Trott τσακώθηκε με τον άνδρα της και χρησιμοποίησε τα κατεψυγμένα λαζάνια για να τον χτυπήσει. Η γυναίκα τού επιτέθηκε χτυπώντας τον με την κατεψυγμένη συσκευασία στο κεφάλι. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας την χαστούκισε, ενώ η αστυνομία κλήθηκε από τους γείτονες.

Η γυναίκα-serial killer



Η Γκάνες αποτέλεσε μια από τις διασημότερες serial killers της Αμερικής και μια πολύ σκληρή σύζυγο. Λέγεται ότι σκότωσε τους δύο συζύγους της και όλα της τα παιδιά, αν και τελικά αποδείχθηκαν μόνο οι φόνοι των ερωτικών της συντρόφων και των δύο παιδιών της. Και αυτή η γυναίκα το έκανε για να παίρνει την αποζημίωση της ασφάλειας. Εκτιμάται ότι έχει σκοτώσει πάνω από 20 ανθρώπους σε διάστημα κάποιων δεκαετιών.

Τον σκότωσε πάνω στο σεξ



Το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 10 χρόνια και συνήθιζαν να κάνουν επικίνδυνα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα απέβη, όμως, μοιραίο. Η Tony Boarder έβαλε ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του άνδρα της και ο ίδιος απαγχονίστηκε. Στη συνέχεια, με ψυχραιμία τον άφησε στο πάτωμα και άρχισε να καπνίζει, ενώ ειδοποίησε την αστυνομία αρκετά αργότερα, λέγοντας ότι σκότωσε τον άνδρα της «κατά λάθος» κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού. Το παράξενο είναι ότι ο άνδρας είχε παλιότερα κατηγορηθεί και καταδικαστεί για το θάνατο μιας γυναίκας με τον ίδιο τρόπο που πέθανε.
Σκότωσε τους δύο άνδρες της και κατηγόρησε την κόρη της για τους φόνους



Το 2005, η 41χρονη Stacey Castor σκότωσε το σύζυγό της δηλητηριάζοντας τον με αιθυλενογλυκόλη και το έκανε να φανεί σαν αυτοκτονία. Οι αρχές υποψιαζόμενες τη σύζυγο ζήτησαν εκταφή και του πρώτου συζύγου που είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή και εντοπίστηκε η ίδια ουσία και σε αυτόν. Τότε η γυναίκα κατηγόρησε την έφηβη κόρη της και για τους δύο θανάτους. Ωστόσο η μικρή κόρη κατάφερε να γλιτώσει από τα «χέρια» της μαμάς της και να καταθέσει εναντίον της, με αποτέλεσμα να φυλακιστεί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.