Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Έχασε τη βέρα της και την βρήκε στο πιο απίθανο μέρος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μωρό της έβαλε το χέρι του...

Μάταια έψαχνε η άτυχη γυναίκα να βρει που έχει ακουμπήσει τη βέρα της ή πού της είχε πέσει όταν διαπίστωσε ότι «έκανε φτερά» και δεν βρισκόταν πουθενά μέσα στο σπίτι! Οι περισσότερες πιθανότητες έδειχναν ότι την είχε χάσει. Μέχρι που σκέφτηκε με τον σύζυγό της μια τελευταία πιθανότητα και έτσι πήγαν το μωρό τους στο γιατρό για μια ακτινογραφία.

Και τότε έγιναν τα αποκαλυπτήρια. Η βέρα της γυναίκας βρισκόταν στην κοιλιά του μικρού τους γιου και φυσικά ένας είναι ο τρόπος για να βρεθεί στα χέρια της μαμάς του ξανά. Την φωτογραφία από την ακτινογραφία ανέβασε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Imgur ο μπαμπάς του μικρού γράφοντας ότι η γυναίκα του είχε χάσει τη βέρα της και τελικά βρέθηκε στον... πολύτιμο πλεον γιο τους τον οποίον πρέπει μάλλον να ασφαλίσουν. Η φωτογραφία έχει προβληθεί πολλές χιλιάδες φορές με τους χρήστες να σχολιάζουν είτε αστειευόμενοι είτε πιο σοβαρά.

Ο μπαμπάς του μωρού δήλωσε ότι τώρα πια «αναλύουν» την κάθε πάνα του μωρού τους μέχρι φυσικά να βρεθεί η βέρα. Τα σχόλια βέβαια ποικίλουν. Σε άλλους φαίνεται πολύ αστείο το περιστατικό και συμπάσχουν με τους γονείς ενώ ένας άλλος χρήσης παρακάλεσε τον πατέρα να μην ανεβάσει και το εύρημα. Άλλοι ωστόσο θέλουν να μάθουν πότε θα βρεθεί το δαχτυλίδι και γράφουν «Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα φαίνεται το δαχτυλίδι όταν περάσει μέσω της πεπτικής οδού.»

Βέβαια εκτός από το πρόβλημα της χαμένης βέρας για τους γονείς είναι πιο σημαντική πρώτα η υγεία του μωρού το οποίο σύμφωνα με τον πατέρα έχει παρουσιάσει κάποια σημάδια «δυσφορίας» χωρίς βέβαια να είναι τόσο σοβαρά ώστε να ανησυχούν οι γιατροί που περιμένουν από το μωρό να το αποβάλλει με φυσικό τρόπο...






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.