Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η απόλυτη τιμωρία για υπάλληλο που είχε «μακρύ χέρι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κλοπή της παίζει σε βίντεο μέσα στο κατάστημα που ξάφριζε.

Την εκδίκησή του παίρνει ο ιδιοκτήτης καταστήματος που πουλά εφημερίδες και περιοδικά απέναντι στην πρώην ταμία του η οποία του έκλεψε χιλιάδες δολάρια από το ταμείο.

Ο 58χρονος Martin Slater από το Ντόρσετ της Βρετανίας είχε στα χέρια του το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, στο οποίο φαινόταν η 49χρονη υπάλληλός του Jacqueline Wray να βάζει χρήματα με τα οποία την πλήρωναν οι πελάτες όχι στο ταμείο αλλά μέσα στην τσάντα της.

Για να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το έχει βάλει να παίζει επαναλαμβανόμενα επί 12 ώρες (!) σε τηλεόραση ,ε οθόνη 42 ιντσών που τοποθέτησε στο κατάστημά του.

Στόχος του είναι το οπτικό υλικό να σοκάρει τους πελάτες του και να ντροπιάσει την 49χρονη που παρά το μακρύ της χέρι γλίτωσε τη φυλακή.

«Το βίντεο που βλέπετε δείχνει τη Jacqueline Wray να κλέβει επί τρεις συνεχόμενες ημέρες. Το δείχνουμε επειδή νιώθουμε πως αυτή η κλέφτρα κατά συρροή δεν εξαπάτησε μόνο εμάς, το διάστημα που δούλευε στο κατάστημά μας, αλλά και εσάς, τους πελάτες μας. Παραλίγο να χάσουμε το μαγαζί μας λόγω των πράξεών της αλλά είμαστε ακόμα εδώ και ελπίζουμε να ανασυνταχθούμε και να αποκαταστήσουμε την πίστη μας στο ανθρώπινο είδος», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος σε ανακοίνωση που έχουν αναρτήσει μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με τον Slater η αστυνομία κατηγόρησε την Wray πως είχε κλέψει 12.700 λίρες ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό ήταν πολύ υψηλότερο. Η συνήγορός της ωστόσο είπε στο δικαστήριο πως η καταγγελία περί κλοπής 200.000 λιρών ήταν μακριά από την πραγματικότητα. «Αναλογιστείτε μόνοι σας αν με κλοπή 12.700 λιρών θα διακινδύνευε η επιβίωση του μαγαζιού μας», επιμένει ο 58χρονος.

Οι Slater αγόρασαν το κατάστημα το 2008 και ύστερα από λίγο καιρό προσέλαβαν τη Wray. Παρότι αρχικά η επιχείρηση πήγαινε καλά, λίγο μετά το ζευγάρι απορούσε που έχανε λεφτά κάθε χρόνο.

Παρότι ο λογιστής τους από την πρώτη στιγμή τους είπε πως κάποιος από τους υπαλλήλους τους έκλεβε εκείνοι απέρριπταν αυτό το ενδεχόμενο. Μέχρι που παρακολούθησαν το βίντεο από τρεις διαδοχικές ημέρες και είδαν με τα μάτια τους τη Wray να βάζει λεφτά στην τσάντα της.

Όταν ένας πελάτης πλήρωνε κάτι που αγόραζε, εκείνη δεν σκάναρε το προϊόν, έβαζε τα λεφτά στην τσάντα της που είχε κρυμμένη κάτω από ταμείο και στη συνέχεια έδινε ρέστα από το ταμείο.

Εκτός από λεφτά, η κάμερα την κατέγραψε να κλέβει επίσης τσιγάρα, λαχνούς και προϊόντα.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.