Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Το συγκλονιστικό σημείωμα ενός πατέρα ενώ πεθαίνει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έγραψε στις κόρες του περιμένοντας το ασθενοφόρο.

O 74χρονος συνταξιούχος Ronald Volante από το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ένα προστατευόμενο συγκρότημα κατοικιών όταν υπέστη καρδιακή προσβολή στις 5 Νοεμβρίου. Ωστόσο τώρα η Daily Mail δημοσιεύει μια συγκινητική πτυχή του γεγονότος λίγα λεπτά πριν πεθάνει.

Ο συνταξιούχος μηχανικός έστειλε μέσω ειδικού μηχανήματος -σαν panic button- ειδοποίηση για βοήθεια στο κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν δόθηκε προτεραιότητα είτε από τον υπεύθυνο στις κλήσεις είτε από το παραϊατρικό προσωπικό σύμφωνα με το δημοσίευμα. Στο κέντρο βοήθειας έκτακτης ανάγκης δεν γνώριζαν τα προβλήματα με την καρδιά του και όταν έφτασαν τελικά μετά από μία ώρα και 40 λεπτά βρέθηκε νεκρός. Κοντά του βρήκαν ένα τραγικό μήνυμα γραμμένο σε ένα χαρτί που έγραφε «Σ 'αγαπώ Rita, σ’αγαπώ Deb, ο μπαμπάς». Η 51χρονη κόρη του αναφέρει στην Daily Mail ότι πιστεύει ότι το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του γράφτηκε την ώρα που ο πατέρας της πέθαινε στο πάτωμα του σαλονιού του. Η ίδια είπε «Νομίζω ότι έγραψε το σημείωμα, ενώ περίμενε για το ασθενοφόρο. Κοιτάξτε τον τρόπο γραφής του στο τέλος. Από την ημέρα που πέθανε μόνο τρώω, αναπνέω και κοιμάμαι. Δεν μπορώ να προχωρήσω.»

Ωστόσο έχει προκύψει και ένα ζήτημα κατά πόσο η εταιρεία που είχε τοποθετήσει το μηχάνημα ειδοποίησης είχε ενημερώσει το κέντρο έκτακτης ανάγκης για το πρόβλημα στην καρδιά που είχε ο 74χρονος και ότι η άγνοια αυτού του γεγονότος ίσως ίσως έκανε το ασθενοφόρο να φτάσει αργότερα και όχι άμεσα. Ο Volante είχε κάνει δύο bypass και έπασχε από θρόμβωση. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι πράγματι ο 74χρονος πέθανε από φυσικά αίτια αλλά δεν μπορεί να πει με 100% σιγουριά αν ολόκληρο το σημείωμα γράφτηκε την ώρα που πέθαινε ή αν ακόμα και αν έφτανε το ασθενοφόρο νωρίτερα θα μπορούσε να είχε σωθεί.

Πλέον οι κόρες του που πιστεύουν ακράδαντα ότι έγραψε το σημείωμα την ώρα που πέθαινε γνωρίζοντας τον γραφικό χαρακτήρα του πατέρα τους, προσπαθούν να το ξεπεράσουν και τουλάχιστον νιώθουν ότι έχουν κάτι δικό του από τα τελευταία του λεπτά...








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.