Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Έκοψαν «κορδέλα» στην αίθουσα πολυαισθητηριακού περιβάλλοντος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη για την ανάπτυξη όλων των αισθήσεων σε ήπια μορφή.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, εγκαινιάστηκε σήμερα η αίθουσα του πολυαισθητηριακού περιβάλλοντος στο Παράρτημα ΑμεΑ Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο. Ο χώρος αυτός που θα βοηθά όσους έχουν ανάγκη για την ανάπτυξη όλων των αισθήσεων σε ήπια μορφή και συγκεκριμένα για θεραπευτικούς, εκπαιδευτικούς και δημιουργικούς σκοπούς, αποτελεί το μοναδικό στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με κονδύλια προερχόμενα από το ΕΣΠΑ.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια Κρήτης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στέκεται δίπλα και υποστηρίζει τις κοινωνικές δομές όπως είναι το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης». Συνεχάρη διοίκηση και εργαζομένους για το έργο που προσφέρουν, σημειώνοντας πως σε όλη την Κρήτη έχει γίνει ένα τεράστιο έργο στον κοινωνικό τομέα.

Εξ' άλλου η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Τσαντηράκη χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ιδιαίτερα σημαντική για όλη την κοινωνία του Λασιθίου, ενώ η Αντιπεριφερειάχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του κοινωνικού αυτού έργου, ο προϋπολογισμός του οποίου έφτασε στα 120 χιλ. ευρώ περίπου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.