Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Γιατί βάζουν τους πρόσφυγες σε σπίτια με κόκκινες πόρτες στη Βρετανία;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δεκάδες πρόσφυγες καταγγέλλουν την κυβέρνηση της Βρετανίας επειδή τους έχει εγκαταστήσει σε σπίτια του Middlesbrough τα οποία έχουν κόκκινες πόρτες σε μια πολιτική στιγματισμού, όπως δηλώνουν.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τακτική είχε υιοθετηθεί από τη Γερμανία κατά τη δεκαετία του 1930 των φυλετικών και κοινωνικών ομάδων και στόχευε στον στιγματισμό των αλλοδαπών, οι οποίοι σημαδεύονταν με κίτρινα αστέρια και ροζ τρίγωνα.

Οι πρόσφυγες ζητούν από τις αρχές να τους επιτρέψει να βάψουν τις πόρτες και καταγγέλλουν αμέτρητες επιθέσεις από ρατσιστές οι οποίοι γνωρίζουν από το χρώμα στις πόρτες, σε ποια σπίτια κατοικούν αλλοδαποί.

Ο Μοχάμεντ Μπαγκέρ Μπαϊζάβι από το Ιράν αποκάλυψε στη Daily Mail ότι το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών, έγινε στόχος επίθεσης από νεαρούς, οι οποίοι πέταξαν αυγά και μπουκάλια και από ιερόδουλες που την νύχτα χτυπούν τα τζάμια προκαλώντας τρόμο στους ενοίκους.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι οι γείτονές του ,που δεν είναι πρόσφυγες , δεν έχουν κόκκινες πόρτες στα σπίτια τους και δεν έχουν δεχθεί ανάλογες επιθέσεις.

Δείτε τις φώτο εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.