Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Έτρωγε 4 σάντουιτς για πρωινό, άλλαξε ζωή… και έγινε σε bodybuilder

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απόλυτη μεταμόρφωση μιας 35χρονης μητέρας.

Η 35χρονη Irina Nagevica είναι από τα άτομα που πήραν την απόφαση να μεταμορφωθούν και το πέτυχαν απόλυτα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, στο παρελθόν συνήθιζε να καταναλώνει πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού και τεράστιες μερίδες. Μάλιστα, παραδέχεται ότι μερικές φορές έτρωγε 5 γιαούρτια και 4 σάντουιτς για πρωινό! Την υπόλοιπη μέρα συνέχιζε με κουλουράκια, κέικ και μπύρα.

Αυτός ο τρόπος ζωής όμως άρχισε να την κουράζει και να αισθάνεται δυσαρεστημένη με τον εαυτό της και πήρε απόφαση ότι θ’ αλλάξει! Η αποφασισμένη Irina κατάφερε να χάσει πολλά κιλά κάνοντας παράλληλα εντατική γυμναστική, ενώ πλέον πηγαίνει στο γυμναστήριο 7 ημέρες την εβδομάδα, παίρνοντας συχνά μαζί και την 12χρονη κόρη της.

«Έβλεπα φωτογραφίες των μοντέλων να φοράνε ωραία ρούχα και μπικίνι, αλλά ήξερα ότι δεν θα έδειχναν έτσι και σε μένα. Κοίταξα στον καθρέφτη και πραγματικά δεν ήμουν ευχαριστημένη με αυτό που έβλεπα: Μεγάλη κοιλιά, μεγάλοι μηροί, κυτταρίτιδα, φρικτό διπλό πηγούνι και σκέφτηκα "πρέπει να κάνω κάτι με αυτό το σώμα". Κατέστρεφα τη ζωή μου και το σώμα μου. Ήθελα να είμαι υγιής και να φαίνομαι καλά κι αυτό ήταν το κίνητρό μου να αλλάξω», δήλωσε η ίδια.

Εκτός από τη διατροφή της, η Irina έπρεπε επίσης να ασχοληθεί με την υπολειτουργία του θυρεοειδούς, ένα πρόβλημα που μπορεί επίσης να συνέβαλε στην αύξηση του σωματικού βάρους της. Η ίδια μάλιστα είχε πάρει τόσο βάρος, όπως λέει, ώστε της ήταν αδύνατο να ακόμη και να περπατήσει με άνεση. Η αυτοπεποίθησή της είχε πιάσει πάτο και τότε ήταν που αποφάσισε να γραφτεί σε ένα γυμναστήριο για να κάνει την αλλαγή.

Σύντομα ανακάλυψε το νέο της πάθος για γυμναστική και έγινε φανατική, ενώ άρχισε να κάνει και βάρη. Δεν σταμάτησε εκεί όμως και σκέφτηκε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Σταμάτησε τη δουλειά της ως δασκάλα και ξεκίνησε να δουλεύει ως personal trainer μοιράζοντας με τους υπόλοιπους την εμπειρία της για να εμπνεύσει κι άλλο κόσμο.

Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα πήρε μέρος και σε διαγωνισμό bodybuilding στη Βρετανία κερδίζοντας σε δύο κατηγορίες, τη δεύτερη και τρίτη θέση. Η μεταμόρφωση είναι πράγματι θεαματική και όπως λέει η ίδια είναι πολύ περήφανη που τα κατάφερε, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν ότι σίγουρα πήρε και κάποια βοηθήματα για να κάνει τέτοιο σώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.