Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Νεκρή στα χέρια του συζύγου της Βρετανίδα στην Ισπανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε στραγγαλισμένη - Εκείνος υποστηρίζει πως πέθανε πάνω στο ερωτικό παιχνίδι.

Ο 50χρονος Warren Lyttle, που κατηγορείται πως σκότωσε τη γυναίκα του στη Μαγιόρκα όπου ζουν, υποστηρίζει πως η άτυχη 49χρονη έχασε τη ζωή της την ώρα ερωτικού παιχνιδιού που δεν εκτυλίχθηκε όπως το είχαν σχεδιάσει.

Νεκρή στα χέρια του συζύγου της Βρετανίδα στην Ισπανία

Σύμφωνα με τον ίδιο η Lisa Jane πέθανε από ασφυξία κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού ρόλων που η ίδια είχε προτείνει.

Αυτό περιέγραψε ο άνδρας μιλώντας ενώπιον δικαστηρίου ενώ μία ημέρα πριν είχε ομολογήσει πως είχε ο ίδιος σκοτώσει τη γυναίκα του.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει πως η 49χρονη στραγγαλίστηκε με το καλώδιο φορτιστή κινητού τηλεφώνου και ο σύζυγός της παραμένει υπό κράτηση.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές από την περιοχή όπου ζούσε το ζευγάρι, στην Ισπανία, αναφέρουν πως πίσω στη Βρετανία ο 50χρονος άνδρας είχε συλληφθεί αρκετές φορές για ενδοοικογενειακή βία και είχε φυλακιστεί.

Η οικογένειά της άτυχης γυναίκας ανέφερε πως η σχέση του ζευγαριού ήταν τρικυμιώδης και η αστυνομία εκτιμά πως έχει στοιχεία που αποδίδουν τον θάνατο της 49χρονης σε οικονομικές διαφορές με τον άνδρα της.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η αστυνομία και ασθενοφόρα έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Costa de la Calma λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου έπειτα από τηλεφώνημα του Lyttle.

Οι προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν στη γυναίκα δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι ανακηρύχθηκε νεκρή. Η νεκροψία έδειξε πως είχε πεθάνει από ασφυξία που οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο αφότου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.