Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Γυμνό σόου με στρίπερ σε βρετανικό πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανέβασαν και φοιτήτριες στη σκηνή - Δείτε φωτογραφίες.

Σοκ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από στριπ σόου που οργανώθηκε στη σκηνή βρετανικού πανεπιστημίου και στο οποίο κλήθηκαν μάλιστα να συμμετάσχουν και φοιτήτριες.

Πρόκειται για δύο φοιτήτριες από τους θεατές, τις οποίες τράβηξαν πάνω στο stage, που ήρθαν μάλλον πιο κοντά απ’ ό,τι θα ήθελαν με τις ημίγυμνες χορεύτριες- που είχαν τοποθετήσει σαντιγί σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Η «εκδήλωση», σύμφωνα με τη Daily Mail, οργανώθηκε από τον Φοιτητικό Σύλλογο στο Harper Adams University του Shropshire.

«Οργανώθηκε από τον επίσημο φοιτητικό σύλλογο και έγινε στους χώρους του Πανεπιστημίου», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα Mirror. «Σοκάρομαι που τέτοια event διοργανώνονται ακόμα σε βρετανικά πανεπιστήμια. Θύμισε σκηνή από το Magaluf, (το θέρετρο της Ισπανίας όπου Βρετανοί τουρίστες πίνουν και ξεσαλώνουν μέχρι τελικής πτώσεως), τα κορίτσια ντρέπονταν πολύ και ήταν πολύ άδικο».

Εκπρόσωπος του Harper Adams University διευκρίνισε στην εφημερίδα πως το περιστατικό διερευνάται.

Η «εκδήλωση» με χορευτές και χορεύτριες είχε προαναγγελθεί από την Παρασκευή στη σελίδα του Φοιτητικού Συλλόγου στο Facebook.

«Σήμερα είναι μια από τις αγαπημένες μου ημέρες στο ημερολόγιο του Harper (…) Πρώτα θα βγουν οι άνδρες χορευτές, στις 20:00 και στις 22:00 θα αρχίσουν οι χορεύτριες. Μια νύχτα που δεν πρέπει να χάσει κανείς, πάντα έχει καλό τέλος. Δωρεάν είσοδος για όλους!!!»








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.