Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Επ’ αόριστον αποκλεισμούς αποφάσισαν οι αγρότες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιφνιδιαστική απόφαση σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Αλλάζει αιφνιδιαστικά το σκηνικό του μετώπου των κινητοποιήσεων των αγροτών. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 14:00 σε επ' αόριστον κλείσιμο προχώρησαν τα μπλόκα στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, αλλά και στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία Οδό, Θεσσαλονίκης-Βέροιας. Υπενθυμίζεται ότι «μπλοκαρισμένος» είναι ο κόμβος στα Κερδύλλια επί της Εγνατίας Οδού, από τις 20 Ιανουαρίου 2015.

Στο μεταξύ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Χαλκηδόνας και των Γιαννιτσών ένωσαν τις δυνάμεις με ένα νέο μπλόκο στην γέφυρα Αξιού -στα φανάρια Θεσσαλονίκης-, δυναμικότητας άνω των 1.300 τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων.

Στο νομό Σερρών δημιουργήθηκε νέο μπλόκο στην Παλαιωκόμη, ενώ ο νομός Πέλλας αριθμεί πλέον τρία, σε Άρνισα, Μαυροβούνι και Μεσημέρι. Στον νομό Χαλκιδικής εντάχθηκε νέο μπλόκο στον κόμβο Γοματίου στην Ιερισσό, ανεβάζοντας έτσι τα μπλόκα στα τρία. Στο μπλόκο των Νέων Μουδανιών εντάχθηκαν σήμερα περισσότερα από 80 μελισσοκομικά οχήματα. Νέα μπλόκα έχουν δημιουργηθεί στη Δεσκάτη Γρεβενών και ενδυναμώνεται το μπλόκο στα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής και της ανατολικής Θεσσαλονίκης βρίσκονται, ήδη, στον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία» και αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικούς αποκλεισμούς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.