Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αναπηρικά αμαξίδια για παιδιά και ενήλικες με κινητικά προβλήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γεια σας. Είμαι η Νίκη, Ειδική Παιδαγωγός και κατάγομαι από το νησί της Μυτιλήνης.

Η οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα με ώθησε να προβώ σε αυτή τη κίνηση. Στο νησί μου, την Μυτιλήνη υπάρχουν παιδιά με κινητικά προβλήματα που δυστυχώς λόγω οικονομικής δυσχέρειας των οικογενειών τους δεν μπορούν να αγοράσουν αναπηρικά αμαξίδια ώστε να μετακινούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή τους.

Αισθάνομαι θλίψη όταν ακούω από γονείς πως δεν μπορούν να μεταφέρουν τα παιδιά τους ούτε για να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες (να πάνε τουαλέτα, στον γιατρό, μια βόλτα στη πόλη, στο σχολείο).

Με την βοήθεια όλων των σας θα μπορέσω να αγοράσω αναπηρικά αμαξίδια και να τα δωρίσω . Είναι σημαντικό για μένα διότι με τον τρόπο αυτό θα ξανά δω το χαμόγελο στα χείλη τους, εκείνων και των οικογενειών τους. Η ζωή τους θα γίνει πιο εύκολη, θα μπορούν να γευστούν τον ήλιο και τον καθαρό αέρα που τόσο καιρό στερούνταν, και θα τους δοθεί η δυνατότητα να μορφωθούν πηγαίνοντας σχολείο.



Ζητώ λοιπόν τη βοήθειά σας για να καταφέρω να υλοποιήσω την αγορά των αναπηρικών αμαξιδίων και να τα προσφέρω σε παιδιά και ενήλικες του νησιού.

Με την ολοκληρωση θα ανεβει φωτογραφικο υλικο και βιντεο.

Απλά, με λίγο από τον χρόνο σας μοιράστε χαμόγελα!!!

Ευχαριστώ!!





Πηγή: http://easystarter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.