Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη βρέθηκε μετά από 75 χρόνια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι ζητούσε ένα κοριτσάκι το 1930.

Η Christine Humphreys έμεινε έκπληκτη όταν οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού της, της έδωσαν τη λίστα με τα δώρα που είχε βάλει στην καμινάδα του παιδικού της δωματίου όταν ήταν 5 χρονών.

Όταν η Christine Humphreys έγραψε το γράμμα στον «Πατέρα των Χριστουγέννων» (έναν πρόδρομο του Άγιου Βασίλη στην Αγγλία κι άλλες χώρες), πάνω από 75 χρόνια πριν, δεν ήξερε βέβαια τι ήταν τα Xbox, οι κούκλες που μιλάνε και τα τηλεκατευθυνόμενα. Έτσι, όταν οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού της βρήκαν το γράμμα κρυμμένο σε μια παλιά καμινάδα, αυτό που διάβασαν ήταν μια παράκληση της μικρής για μια κουκλίτσα, ένα κουτί με ξυλομπογιές, ψαλιδάκια κι ένα βιβλίο.

Το γράμμα βρισκόταν στην καμινάδα από το 1930 και τα αιτήματα της μικρής δείχνουν πόσο διαφορετικά πράγματα ζητούσαν παιδιά πριν από τόσα χρόνια και την προσέγγιση των γιορτών από αυτά.

Η Julia Pugh που αγόρασε το σπίτι με την οικογένειά της, όταν βρήκε το γράμμα άρχισε να κλαίει από τη συγκίνηση της. «Βλέποντας το αίτημα του μικρού κοριτσιού για τέτοια απλά πράγματα, όπως το βιβλίο και τα μολύβια με έκανε να σκεφτώ πόσο υλιστές είμαστε σήμερα», είπε η Julia.

Όταν πήραν το σπίτι ήταν σε σχετικά κακή κατάσταση κι έτσι άρχισαν να το καθαρίζουν. Έτσι βρήκαν το γράμμα της μικρής που ζούσε στο σπίτι με την οικογένειά της. Μόλις η Julia Pugh βρήκε το γράμμα, θέλησε αμέσως να εντοπίσει το κοριτσάκι που το έγραψε και έτσι έφτασε στην 82 ετών σήμερα Christine Humphreys και ανάμεσα στις δύο γυναίκες αναπτύχθηκε μια νέα φιλία.



«Έμεινα εμβρόντητη όταν είδα το γράμμα. Θυμάμαι ότι μας είπαν να βάλουμε το γράμμα στην καμινάδα του παιδικού δωματίου και έτσι έκανα. Το ταπεινό περιεχόμενο του γράμματος αντανακλά την απλούστερη ζωή που ζούσαμε, ακόμη και ως μια σχετικά εύπορη οικογένεια», λέει η 82χρονη γυναίκα και αναφέρει ότι τα Χριστούγεννα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη γιορτή και την περιμέναμε με χαρά, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Δεν ήμασταν πλούσιοι, αλλά ζούσαμε καλά», δηλώνει, συμπληρώνοντας πώς σήμερα οι απαιτήσεις των παιδιών έχουν αυξηθεί κι εκείνοι είχαν μάθει να ζουν με πιο λίγα πράγματα.


Η Christine Humphreys σε μικρή ηλικία








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.