Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Δικάζεται ο 15χρονος που σκότωσε τον 17χρονο φίλο του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πατέρας του θύματος στο δράστη: Θα σου σκίσω την καρδιά.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα ο 15χρονος που σκότωσε τον 17χρονο φίλο του στην Πάτρα.

Συγγενείς του θύματος στη θέα του ανήλικου δράστη εξαγριώθηκαν, ενώ συγκλονιστική ήταν η φράση του πατέρα του θύματος προς τον 15χρονο, ο οποίος του είπε πως «Θα σου σκίσω την καρδιά» αναφέρει το patrastimes.gr.

Ο ανήλικος, που κατηγορείται πως πυροβόλησε τον φίλο του, έχει κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ δηλώνει μετανιωμένος, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει τον 17χρονο, αλλά μόνο να τον εκφοβίσει.

Tο τραγικό συμβάν έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας, την ώρα που δεκάδες παιδιά έπαιζαν στο σημείο αμέριμνα. Στη θέα του εγκλήματος πάγωσαν και καλούσαν σε βοήθεια. Δυστυχώς όμως ήταν αργά, αφού ο μικρός Γιώργος είχε αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή.

---------

Αναβλήθηκε η δίκη του ανήλικου στην Πάτρα

Είχε σκοτώσει με καραμπίνα έναν 17χροονο.

Στις 15 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί ενώπιον του τριμελούς δικαστηρίου ανηλίκων η δίκη για τον φόνο του 17χρονου με κατηγορούμενο έναν 15χρονο. Η δίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί, κεκλεισμένων των θυρών, μέσα σε φορτισμένο κλίμα, καθώς στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του 17χρονου.

Από την πλευρά της η Αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μέσα και έξω από τα δικαστήρια, ώστε να μην σημειωθούν απρόοπτα.

Μόλις έφθασε στα δικαστήρια ο 15χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, συγγενείς του θύματος άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του, ενώ οι αστυνομικοί τον οδήγησαν γρήγορα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας, κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου οι γονείς και η αδελφή του θύματος. Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος κατηγορείται πως στις 13 Σεπτεμβρίου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 17χρονο στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος της Κάτω Αχαΐας ενώ προηγουμένως οι δύο ανήλικοι είχαν διαπληκτιστεί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.