Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Κοιμήθηκε με την κοπέλα του και ξύπνησε με έναν άνδρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άνδρας ενώ κοιμόταν νόμιζε ότι η κοπέλα του ερωτοτροπούσε μαζί του. Όταν ξύπνησε όμως,συνειδητοποίησε ότι στο κρεβάτι του βρισκόταν ένας άνδρας που γνώρισε το ζευγάρι σε μια pub το προηγούμενο βράδυ.

Το ζευγάρι γνώρισε τον Everard σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Eκείνος τους πλησίασε και άρχισε να τους παραπονιέται για ένα τυφλό ραντεβού που είχε με έναν άνδρα και το οποίο δεν πήγε όπως θα ήθελε.

Ο σύντροφος της κοπέλας επέστρεψε νωρίς στο σπίτι του λόγω ενός φρικτού πονοκεφάλου, αφήνοντας την τελευταία μαζί με τον Everard.

Εκείνη στη συνέχεια κάλεσε τον Everard στο σπίτι που έμενε μαζί με το αγόρι της. Αυτό, όπως ήταν φυσικό, οδήγησε στον καυγά του ζευγαριού που κοιμήθηκε χώρια, με τον άνδρα να πέφτει ντυμένος στο κρεβάτι του και την κοπέλα του να κοιμάται στον καναπέ.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο Everard μπήκε στην κρεβατοκάμαρα, έβγαλε το παντελόνι και τα εσώρουχά του, άρχισε να αγγίζει τα γεννητικά όργανα του άνδρα και στη συνέχεια ερωτοτροπούσε μαζί του.

Ο άνδρας από την πλευρά του, πίστευε ότι ήταν η κοπέλα του και του επέτρεπε να συνεχίσει, όταν όμως άνοιξε τα μάτια του είδε σοκαρισμένος ότι ήταν ο Everard.

Ο Everard παραδέχθηκε ότι ασέλγησε εις βάρος του άνδρα κατά τη διάρκεια που ο τελευταίος κοιμόταν, επισημαίνοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Τελικά ο 22χρονος, Dale Everard, από το Rosyth, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλακή για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.