Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Με μεγάλη καθυστέρηση η εμφάνιση πληρωμών στο Taxis

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου.

Με καθυστέρηση εμφανίζονται οι πληρωμές φορολογικών υποχρεώσεων των φορολογούμενων στο taxisnet δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές, όπως είναι η έκδοση φορολογικής ενημερότητας. Αν και οι φορολογούμενοι προχώρησαν κανονικά στην πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ στο τέλος Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών θα καθυστερήσει η εμφάνιση των σχετικών πληρωμών στο taxisnet.

Ειδικότερα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ.Γ.Δ.Ε. ανακοινώθηκε ότι λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, η πίστωση των οφειλών για πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν σε πιστωτικά ιδρύματα στις 29 και 30 Οκτωβρίου πραγματοποιείται σταδιακά.

Ειδικότερα,

-Οι πληρωμές της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου σύμφωνα με τα ισχύοντα, συμπεριλαμβάνονται σε αρχείο που λήφθηκε την Παρασκευή 30 Οκτ το απόγευμα και πιστώνονται τμηματικά ανά Δ.Ο.Υ. Εκτιμώμενος χρόνος πίστωσης μέχρι την Τετάρτη 4 Νοε.

-Οι πληρωμές της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου σύμφωνα με τα ισχύοντα, θα συμπεριληφθούν στο σημερινό αρχείο που θα ληφθεί το απόγευμα (2 Νοε). Εκτιμώμενος χρόνος πίστωσης μέχρι το Σάββατο 7 Νοε.

Σε κάθε περίπτωση, για τις πληρωμές που υπάρχει ενημέρωση (λήψη αρχείου) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βλέπουν από την εφαρμογή «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, στην επιλογή «Στοιχεία Πληρωμών».



Πιθανό ανοιχτό υπόλοιπο δόσης ή εκπρόθεσμο στις επιλογές «Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης» και «Στοιχεία Ρύθμισης» της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση», δεν θα εμφανίζεται μετά την οριστική πίστωση μιας οφειλής.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.