Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Προσλαμβάνουν 165 καθαρίστριες στο υπουργείο Οικονομικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι προηγούμενες μετατέθηκαν ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες.

Μετά την τοποθέτηση καθαριστριών σε θέσεις γραμματέων στα δικαστήρια, με νέα απόφασή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ζητά την πρόσληψη νέων για το υπουργείο Οικονομικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών «ανοίγει» 165 νέες θέσεις μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Η απόφαση του υπουργού, υπογράφηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Η απόφαση προβλέπει την πρόσληψη 111 καθαριστριών στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (κατά κύριο λόγο στις εφορίες σε όλη την Ελλάδα) καθώς και άλλων 54 σε κεντρικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Με την απόφαση ορίζεται ότι η απασχόληση των καθαριστριών θα είναι τετράωρη ημερησίως και η μεικτή μηνιαία αμοιβή για κάθε καθαρίστρια θα είναι 484,81 ευρώ, δηλαδή καθαρά 325 ευρώ.

Για να ξεκινήσει η παροχή των υπηρεσιών θα πρέπει να υπογραφεί ατομική σύμβαση από κάθε καθαρίστρια και η λήξη κάθε σύμβασης ορίζεται υποχρεωτικά στην 31η Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.