Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Εντυπωσιακά gadgets που δεν τα έχεις ανάγκη αλλά θα ήθελες να τα αποκτήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτότυπες δημιουργίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη.

Φαντασία να υπάρχει και όλα τα άλλα ακολουθούν! Τα τελευταία χρόνια σχεδιαστές από όλο τον κόσμο βάζουν όλο τους το μεράκι για να κάνουν τη ζωή μας περισσότερο άνετη, ευχάριστη και ενδιαφέρουσα με τις δημιουργίες τους.

Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο χρήσιμες, το σίγουρο είναι ότι οι δημιουργίες που ακολουθούν φτάνουν ένα επίπεδο παραπάνω, αντικατοπτρίζοντας τη σημερινή εποχή. Από τα παπούτσια με τα τακούνια που αφαιρούνται και τα σερβίτσια καθρέφτες για να μη μας ταλαιπωρεί το… ταίριασμά τους μέχρι τα «ζωντανά» δαχτυλίδια και τα ποτήρια που μας δίνουν ένα φιλί! Απολαύστε τες…

Βροχή και αστραπές στο κομοδίνο σας



Φιλοδοξία του Ken Kawamoto είναι η ένωση δύο κόσμων: του ψηφιακού και του πραγματικού. Αποτέλεσμα της φιλοδοξίας αυτής ήταν η δημιουργία της συσκευής του, η οποία δείχνει τον καιρό που θα κάνει αύριο. Ο ίδιος αποκαλεί τη συσκευή Tempescope.

Σε περίπτωση καταιγίδας, η συσκευή δείχνει αστραπές και σε περίπτωση βροχής σταγόνες νερού γεμίσουν το γυάλινο αντικείμενο. Μόνο που μέχρι στιγμής ο δημιουργός της δεν έχει καταφέρει να απεικονίζεται το χιόνι. H Tempescope συνδέεται ασύρματα με έναν υπολογιστή ή ακόμη και με smartphones, μετατρέποντας την πρόγνωση του καιρού σε… ζωντανή εικόνα.

Σερβίτσια… καθρέφτες



Μια ιαπωνική ομάδα σχεδιαστών με το όνομα D-Bros είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σετ τσαγιού, το οποίο και ονόμασε «Waltz». Στα φλιτζάνια αντικατοπτρίζονται τα πολύχρωμα σχέδια των φλιτζανιών, με αποτέλεσμα το ταίριασμά τους να μην αποτελεί πλέον πονοκέφαλο.

Μια… σέλα για το παιδί



Το SaddleBaby αποτελεί έναν νέο τρόπο μεταφοράς των παιδιών που λατρεύουν να κάθονται στους ώμους του πατέρα τους. Πλέον ο γονιός μπορεί να έχει ελεύθερα τα χέρια του για να μιλήσει για παράδειγμα το τηλέφωνο εφόσον το επιθυμεί και έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι!

Σας κούρασαν τα τακούνια; Αφαιρέστε τα!



Απλά φλατ παπούτσια που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε κομψά ψηλοτάκουνα. Η σχεδιάστρια Tanya Heath σκέφτηκε και έφτιαξε τα ειδικά αυτά παπούτσια, που μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη ποικιλία τακουνιών. Μια εξαιρετική επίσης ιδέα για τις γυναίκες που αγαπούν τα ωραία παπούτσια αλλά πρέπει ταυτόχρονα να οδηγήσουν.

Οικονομία στο νερό με στιλ



Ο σχεδιαστής με έδρα το Λονδίνο Simin Qiu εμπνεύστηκε ένα μοναδικό σχέδιο για τον νιπτήρα, που όχι μόνο διαθέτει στιλ, αλλά βοηθά και στην εξοικονόμηση νερού, περιστρέφοντάς το και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχέδιο.

Η συγκεκριμένη βρύση εξοικονομεί έως και 15% περισσότερο νερό σε σχέση με εκείνες που έχουμε συνήθως στα σπίτια μας.

Ένας μικρός κήπος στον λαιμό σας



Μια ιδέα για όσους αγαπούν τη φύση και θέλουν να την κουβαλούν πάντα μαζί τους. Ο σχεδιαστής Colin Jordan δημιούργησε μικρές γλάστρες με τη βοήθεια ενός 3-D printer, στις οποίες τοποθέτησε μικρά λουλούδια, που αναπτύσσονται όπως και όλα τα υπόλοιπα φυτά.

Τα πρωτότυπα κοσμήματα μπορούν να φορεθούν στον λαιμό και ως καρφίτσες ή μπορούν να διακοσμήσουν το γραφείο.

Μια μπανιέρα στον αέρα



Σχεδιασμένη από τον Ρώσο Aleksandr Zhukovskii, η σφαιρική αυτή μπανιέρα δημιουργεί την αίσθηση ότι κολυμπάς στον αέρα. Μια ιδέα τουλάχιστον εντυπωσιακή…

Κινητή σκάλα για κάθε δέντρο



Θέλεις να σκαρφαλώσεις σε ένα δέντρο αλλά έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά για να μπορείς χωρίς φόβο να το επιχειρήσεις; Η κινητή αυτή σκάλα δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να φτάσει στην κορυφή χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να ανησυχεί για την επιστροφή στο έδαφος. Η συγκεκριμένη σκάλα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε δέντρο.

Σούπερ ήρωες για να στηρίζουν τα βιβλία σας



Οι δημιουργίες αυτές δημιουργούν την εντύπωση ότι τα βιβλία σας στηρίζονται από έναν σούπερ ήρωα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν μαγνήτη που έλκεται από μια μεταλλική βάση στο εσωτερικό του ίδιου του βιβλίου.

Ρολόγια νέας εποχής



Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ρολόγια με τους δείκτες και τους αριθμούς, τα ρολόγια αυτά κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα, προσθέτοντας παράλληλα χρώμα και στιλ στον χώρο.

Το ποτήρι που σου δίνει ένα φιλί



Το ευφάνταστο ποτήρι εφευρέθηκε από τον Jang Woo Seok. «Λατρεύω και να πίνω καφέ και να φιλάω τους ανθρώπους», δηλώνει ο δημιουργός και προσθέτει: «Τώρα μπορώ να κάνω και τα δύο ταυτόχρονα!».

Ένα παπούτσι που ταιριάζει απόλυτα στο πόδι σου



Ο ιάπωνας σχεδιαστής Masaya Hashimoto σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που «δένουν» τέλεια στο πόδι. Εμπνευσμένα από τη Furoshiki, την παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο τυλίγματος με σκοπό τη μεταφορά αγαθών, τα παπούτσια δεν έχουν κορδόνια και τυλίγονται γύρω από τα πόδια.

«Παγίδα» φωτός



Το φουτουριστικό αυτό φωτιστικό μπορεί να ρυθμίσει το φως στον χώρο με μια πολύ απλή μέθοδο: αφαιρώντας και προσθέτοντας τους «κρατήρες» από την επιφάνειά του. Δημιουργήθηκε από ρώσους σχεδιαστές και παρόλα αυτά φέρει το όνομα Νιλ Άρμστρονγκ, προς τιμή του αμερικανού αστροναύτη.

Το αόρατο πληκτρολόγιο



Το αόρατο πληκτρολόγιο Air Type αποτελείται από δύο απλά «βραχιόλια», που παρακολουθούν την κίνηση των δαχτύλων σου. Εντυπωσιακό, απαιτεί όμως από τον χρήση να γνωρίζει το τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης…

Σήματα και για τους ποδηλάτες



Η ιδέα ανήκει στον σχεδιαστή Elnur Babayev από το Αζερμπαϊτζάν. Το προτζέκτορας Cyclee επιτρέπει στον ποδηλάτη να δείξει με ακρίβεια στους υπόλοιπους οδηγούς την επόμενη κίνησή του όταν επικρατεί σκοτάδι και οι συνθήκες στον δρόμο δυσκολεύουν. Το σύστημα ενσωματώνεται στη σέλα του ποδηλάτου και οι εικόνες που προβάλλονται στην πλάτη του ποδηλάτη εξαρτώνται από την επόμενη κίνησή του.

Ο κορμός του δέντρου έγινε… φωτιστικό



Το φως διαχέεται μέσα από τις σχισμές στον κορμό του δέντρου, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Μπισκότα με εντυπωσιακά σχέδια



Μια απλή αλλά πανέμορφη ιδέα… Χάρη στους σκαλισμένους αυτούς πλάστες, τα μπισκότα αποκτούν μια όψη διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Στην πραγματικότητα οι συγκεκριμένοι πλάστες αποτελούν συνέχεια μιας προηγούμενης έκδοσης που είχε δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά.

Τα… ζωντανά δαχτυλίδια





Τα δαχτυλίδια «m e r r y m e» αποτελούν ξεχωριστά κομμάτια που αν ενωθούν στα δάχτυλα δίνουν την αίσθηση ότι η φύση ζωντανεύει στο χέρι σας!
Για να μη βαριούνται οι γάτες



Και μια ιδέα για να μη βαριούνται οι γάτες… Τα ειδικά αυτά κουτιά έχουν δημιουργηθεί για όσους έχουν γάτες στο σπίτι τους, προκειμένου να επιδίδονται στην αγαπημένη τους ασχολία, να τρυπώνουν μέσα σε χώρους.

Ο μαξιλαροπόλεμος γίνεται απόλαυση





Επειδή όλοι κάποια στιγμή έχουμε παίξει μαξιλαροπόλεμο, ο σχεδιαστής Bryan Ku αποφάσισε να δώσει μια νέα πνοή στο παιχνίδι. Για τους λάτρεις του μαξιλαροπόλεμου λοιπόν δημιουργήθηκαν τα ειδικά αυτά «όπλα».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.