Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Εκκλησία στις ΗΠΑ απαγορεύει την προσέλευση σε ομοφυλόφιλο πιστό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα τον δεχτεί όμως αν μετανοήσει.

Ο 20χρονος Dylan Settles είναι εδώ και έξι χρόνια μέλος της εκκλησίας Woods Chapel General Baptist Church στο Brookland του Αρκάνσας, αν και παραδέχεται πως τους τελευταίους πέντε μήνες δεν είναι τόσο συνεπής στα θρησκευτικά καθήκοντά του

Πρόσφατα ο Settles έλαβε μια επιστολή από την εκκλησία του και πίστεψε πως ήταν πρόσκληση σε κάποια εκδήλωση. Όταν ωστόσο την άνοιξε, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Έφτασε σε γνώση της εκκλησίας πως έχεις γνωστοποιήσει δημόσια την επιλογή σου να επιλέξεις τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής», αναφέρει το γράμμα που ο 20χρονος ανέβασε στο Facebook προκαλώντας σάλο.

«Παρότι καταλαβαίνουμε την πάλη όλων μας με την αμαρτία, πρέπει επίσης να γνωρίζουμε τις συνέπειες των επιλογών μας», συνεχίζει.



«Ως Χριστιανοί πρέπει να επιλέγουμε να υπηρετούμε και να υπακούμε σύμφωνα με το ιερά λόγια του Θεού για να παραμείνουμε μέλη του εκκλησιαστικού σώματος. Εμείς ως διοίκηση της εκκλησίας Woods Chapel General Baptist Church ψηφίσαμε με μεγάλη θλίψη υπέρ της άμεσης αφαίρεσης του ονόματός σου από τον κατάλογο των μελών μας»!

Η «διοίκηση» της εκκλησίας αφήνει πάντως ένα… παράθυρο επιστροφής για το «μαύρο πρόβατο», τον Dylan:

«Είναι επιθυμία της εκκλησιαστικής οικογένειάς σου, εάν απομακρυνθείς από τον αμαρτωλό τρόπο ζωής που έχεις επιλέξει, εάν μετανοήσεις για τις αμαρτίες σου, να επιστρέψεις στη σχέση σου με τον Θεό και στο εκκλησιαστικό σώμα», αναφέρει η επιστολή.

Ο Dylan για χρόνια «πάλευε» με τη σεξουαλικότητά του μέχρι, πριν τρεις μήνες, να αποφασίσει να μιλήσει στους γονείς του ανοιχτά.

«Έμεινα άναυδος. Ήμουν σε τέτοιο σοκ που δεν μπορούσα να διαβάσω καν το υπόλοιπο γράμμα», λέει ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα.

«Κουράστηκα να ζω για κάποιον άλλο, για τους γονείς μου ή τους φίλους μου ή οποιονδήποτε. Απλώς επέλεξα να ζω γι’ αυτό που ήθελα εγώ και να είμαι χαρούμενος», τονίζει.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.